baterijski vrtalnik
Orodja

Akumulatorski vrtalniki super za delovno akcijo

Imate letos v planu, da boste prenovili okolico vaše hiši ali pa notranje prostore v stanovanju in vas torej čaka prava mala delovna akcija? Potem si le priskrbite pravi akumulatorski vrtalnik, da boste delo opravili hitreje, kot ste ga pred leti, ko se akumulatorski vrtalniki sploh še niso prodajali. Se še spomnite časov, ko ste gradili hišo in ste se ves čas ukvarjali s tem, kje je elektrika, koliko podaljškov potrebujete, da boste prišli do točke, kjer morate priviti kak vijak ali izvrtati luknjo in ste za vse to porabili ogromno časa? Zdaj na srečo temu to ni tako, saj si lahko kupite sebi primeren akumulatorski vrtalnik in težav s kabli ne boste imeli več.

Cena pove ogromno

Ko kupujete akumulatorski vrtalnik, pazite, da boste izbrali dovolj močnega in takšnega, ki bo imel čim več funkcij. Kupiti akumulatorski vrtalnik, ki stane 100 € ali še manj pravzaprav nima smisla, saj vas bo tak nakup prišel na koncu veliko dražje kot če bi kupili akumulatorski vrtalnik za 200 ali 300 €, saj morate upoštevati, da je pri akumulatorskem orodju ključna kakovost baterije. Če je ta slaba, vam bo akumulatorski vrtalnik delal več sivih las kot žični vrtalnik, saj ga ne boste mogli uporabljati, ko se bo polnil. Velja pa dodati, da cenejši praviloma nimajo dodatne baterije, ki bi omogočila, da bi se ena baterija polnila, medtem ko bi drugo uporabljali.

Več kot je funkcij, bolj je uporabe

Ko uporabljate akumulatorski vrtalnik samo malo bolj, šele opazite, kako zelo pomembno je, da izberete takšnega z več funkcijami. Če ima akumulatorski vrtalnik samo funkcijo vijačenja, niste naredili kaj dosti, potrebujete tudi funkcijo za vrtanje, a ne samo lesa, tudi na kakšno kovino pomislite, da jo je treba sem ter tja izvrtati, zato naj bo le dovolj zmogljiv in raje plačajte nekaj evrov več.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja