aloe vera
Lepota in zdravje

Aloe vera ščiti pred zunanjimi vplivi

Že samo ime podjetja Hiša zdravja pove, da je to podjetje osnovano za zaščito človeškega zdravja. Med pomembnejše izdelke tega podjetja zagotovo sodijo aloe vera izdelki, katere si lahko ogledate na spletni povezavi https://www.hisa-zdravja.si/kozmetika-z-aloe-vero. Glavna značilnost rastline aloe vera je, da ščiti kožo pred zunanjimi vremenskimi vplivi, naj si bodi pred vročino, mrazom ali vetrom. Zelo koristni so ti izdelki tudi za blaženje opeklin in ozeblin ter za blaženje različnih alergijskih reakcij. Nenazadnje je aloe vera tudi zelo učinkovita pri preprečevanju staranja kože in pojavljanja starostnih gub in peg.

Aloe vera losjon za zdravo kožo

Losjon, ki ga ima Hiša zdravja v svoji ponudbi, je izdelan iz čistega aloe vera gela, kateremu so dodane nekatere naravne sestavine, in sicer sezam, vitamin A in E, pšenični kalčki in olje sončničnih semen. Ta kombinacija vseh sestavin je zelo primerna, da je koža ves čas zaščitena pred zunanjimi vremenskimi vplivi in da je ves čas primerno vlažna ter posledično mehka in negovana koža ter kar je najpomembnejše, da je koža zdrava. Vse opisano, pa več kot pripomore k počasnejšemu staranju kože in preprečevanju pojava starostnih gub in peg.

Vlaga tudi globljih plasteh kože

Opisani aloe vera losjon zaradi vseh naštetih sestavin vlago zadržuje tudi v globljih plasteh kože in ravno to je glavni razlog za njegovo učinkovitost pri preprečevanju staranja kože in nepojavljanju starostnih peg in gub. Vsekakor posledično ob pravilni in redni uporabi povsem odpravi površinsko izsušenost kože, zaradi česar je koža že zgolj po nekaj tedenski uporabi povsem mehka, voljna in lepo negovana ter nenazadnje in hkrati najpomembnejše zdrava.

Zaradi vsega napisanega izdelki aloe vera enostavno morajo biti v domači lekarni, še posebej, če so v hiši starejši ljudje in pa seveda tudi otroci, saj izdelki aloe vera tudi zelo dobro celijo rane, ki pa so v otroških letih zaradi pogostejšega padanja kar stalnica.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja