stave bet at home
Šport in prosti čas

Bet at Home ni le športna stavnica

Glavno področje stav pri spletni stavnici Bet at Home je res da šport in pri tem možnost vplačila stav na tekme praktično vseh svetovnih športov. Poleg športnih stav pa Bet at Home ponuja tudi možnost vplačila stav na politične zadeve, kot je npr. stava na to kdo bo naslednji ameriški predsednik, pri čemer Bet at Home največ možnosti, in to s kar precejšnjo prednostjo, pripisuje sedanjemu predsedniku Donaldu Trumpu. Stavite lahko tudi npr. na to ali bo avstrijski predsednik na svojem stolčku ostal celoten mandat, ipd.

Stave na kdo bo dobil Oskarja …

Pri igralcih stav na Bet at Home so zelo popularne tudi stave na to kdo bo dobil Oskarja ali Grammyja za različne zadeve. Trenutno je zelo aktualna stava za to kdo bo dobil Oskarja za najboljši film. V tej kategoriji ima na Bet at Home najvišje kotira film »Once Upon a Time in Holywood«. Za polaganje stav na Oskarje je čas do 10.02.2020, kar pomeni, da je relativno še precej časa, a spet ga ni več prav veliko. Zagotovo pa se bodo kvote do zaprtja možnosti stavljenja še spreminjale, zato se splača večkrat preveriti kakšna je trenutna situacija. Stave v kategoriji Grammy 2020 pa so odprte do 03.02.2020. Trenutno pa najvišje kotira pesem »When We All Fall Asleep, Where Do We Go?«.

Bet at Home nudi tudi druge igre na srečo

Poleg takšnih in drugačnih stav, kot jih je nekaj zgoraj opisano, pa Bet at Home nudi tudi casino igre, poker, video slote in druge različne popularne spletne igre. Tako, da je dejstvo, da na Bet at Home prav vsak lahko najde nekaj zase, da si zgolj krajša čas ali pa da se resno loti spletnih iger na srečo ter morda od tega živi in tako to postane njegov način življenja. Registrirajte se kar takoj na Bet at Home in vse skupaj preverite na svoje oči.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja