poker bet at home
Storitve

Bet at home poker igra malo profesionalcev

V Bet at home poker ne velja za igro na srečo, pri kateri je vse prepuščeno temu muhastemu hipnemu stanju. Ta kliše nima tam kaj iskati. Na portalu Betsonhand lahko dostopate do ene od najbolj slavnih stavnic Bet at home poker spada v omrežje iPoker. Ker je ta tako izjemno priljubljen, so en segment posvetili le navdušencem nad njim. Pokeraši se izjemno radi vedno znova vračajo v Bet at home poker tam namreč zaseda četrto mesto v slavnem omrežju. Resni igralci imajo odlične možnosti za dober zaslužek. Prav to je najverjetneje glavni razlog, da se nekdo pridruži iPokru. Pripradnost slednjemu omogoča Bet at home poker v več različicah. Uporabniki imajo možnost izbire, da se preizkusijo v takšni, ki jim je najbolj pisana na kožo.

Bet at home poker v priljubljeni verziji

Posebej veseli bodo, da je na voljo v Bet at home poker no-Limit Hold’Em in Seven Card Stud ter Pot-Limit. Omenjene vrste so najbolj priljubljene. To je le eden od številnih razlogov, zakaj se izplača biti del portala Betsonhand. Pravi ljubitelji bodo želeli preizkusiti tudi manj znane verzije, kot je na primer Five Card Draw. Najbolj bo ljudi privabila ponudba bonusa za nove uporabnike in veliko število promocij. Igralci lahko nabirajo točke zvestobe, ki se nato pretvoriju v bonus. 25 točk je vrednih en evro, znesek pa je nakazan na račun. Preden sploh začnete igrati, lahko napolnite račun z nakupom pokrskih žetonov.

Bet at home poker se začne z dobrodošlico

Ko storite to, vam znesek povišajo za sto odstotkov. Poln račun vas bo spodbudil k boljšemu igranju in vam dvignil samozavest. Pravi strateg bo zagotovo znal odlično izkoristiti tudi posebne promocije. Pokeraš namreč mora biti odličen bralec soigralcev, obvladati pa mora tudi matematiko. Te veščine skupaj z nekaj pomoči igralnice vas bodo popeljale do cilja. Turnirji se odvijajo vsak mesec, zanje pa dobite brezplačne vstopnice. Še bolje pa je to, da ti potekajo celo dnevno. Na teh lahko priigrate več tisoč evrov, pri mesečnih pa so nagrade veliko višje. Prislužite si lahko celo nekaj milijonov evrov. Ker je pri omenjenem ponudniku število profesionalcev omejeno, ne boste imeli veliko tekmecev. Manj tekmecev in odlični dodatki pa pomenijo veliko verjetnost nagrade.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja