bet365
Šport in prosti čas

Bet365 je zaščitena stran, zato ne skrbite o zlorabi kartic

Glede na to, koliko je že bilo najrazličnejših zlorab kreditnih kartic, ni nič čudnega, da so ljudje tako zelo nezaupljivi pri vseh teh transakcijah, še posebej pa pri spletnih stavnicah, kjer se kaj hitro lahko zgodi, da se najdejo ljudje, ki imajo zle namene in naredijo domeno, ki je kot na las podobna domeni stavnice in že denar odroma na napačne konce. Vendar pa je najbolje, da se preveri, če spletna stavnica uporablja certifikat SSL in se uporablja zgolj tisto stavnico, ki ta certifikat uporablja.

Ena takšnih je stavnica Bet365. Seveda pa je vse skupaj smiselno preveriti še pred prvim nakazilom denarja in ko se prvič nakažejo sredstva na Bet365 uporabniški račun, se preveri še, če Bet365 slučajno tudi za slovenske uporabnike nudi bonus. To se naredi šele po nakazilu na račun na Bet365, in sicer se klikne na Service in nato še na Members, nato pa še na Offers. V kolikor se ponuja kakšen bonus, bo to takoj vidno in lahko se klikne še na polje za vpis kode oz. kot piše na spletni strani enter offer code. V to polje se vnese koda, ki jo je uporabnik prejel na elektronski naslov in takoj, ko uporabnik kodo prepiše, se povečano stanje pozna na stanju na stavnici Bet365.

Dejansko lahko poteka vse skupaj zelo hitro, vsekakor pa je, kot rečeno že na začetku, smiselno dobro preveriti vse skupaj še pred prvim vplačilom oz. še bolje pred registracijo, da slučajno ne bi bilo kasneje kakšne slabe volje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja