Nekategorizirano

Bo Renault Megane četrte generacije namenjen tudi družinam?

renault-meganeKot nam je že znano, je avtomobil Renault Megane, kar zanesljivo vozilo, ki pa po navadi prihaja tudi v več različnih oblikah. Tudi tokrat pravi revija Avto Magazin Renault Megane ne bo razočaral svojega občinstva, saj prihaja na voljo tako v osnovni različici, kot tudi v športni. Govori se tudi, da bo leta 2017 prišel na trg taisti avto tudi v različici R. S. – torej Reli Sport, ampak veliko več ljudi se pa sprašuje, ali bo ta novi avtomobil na voljo tudi v družinske namene, torej kot večje vozilo v obliki karavana. V nadaljevanju tegale članka pa si bomo razkrili vse informacije, ki jih imamo.

Viri, kot so Avto Magazin Renault Megane avtomobil zelo dobro predvsem pa podrobno opisujejo, poglejmo pa si jih par

Če vas zanimajo podrobne tehnične podrobnosti, ki jih ima Renault Megane in njegov bolj športni soimenjak s končnico GT, potem je najboljše, da se za tovrstne informacije obrnete na spletna mesta, kjer objavljajo takšne podatke. Tukaj bomo razkrili le nekaj novosti, ki jih je za nas pripravil Renault Megane, saj vemo, da brez tega pač ne gre. Kot pa že rečeno, za podrobnosti pa se je bolje obrniti na specialiste, ki tovrstne stvari podrobneje opisujejo.

Kot že rečeno, je Renault Megane znova na poti tudi do slovenskega trga. S seboj pa prinaša obilico novosti, od novega modernega videza, do izboljšane elektronike. Preden pa začnemo govoriti o tehničnih podrobnostih, pa naj razkrijemo, da bo tudi tokrat mogoče kupiti Renault Megane v karavanski različici, za katero pa je predvideno, da bo na voljo konec leta. Sedaj pa na tehničnost. Sama elektronika bo veliko bolj prijazna voznikom, saj je izboljšana tako sama navigacija, kot tudi opozorilni senzorji. To pa še zdaleč ni vse, sedaj bo mogoče dobiti tudi večji in pokončni zaslon za upravljanje sistema Multi-Sense, preko katerega je mogoče nastaviti vozne lastnosti, kot so odzivnost volana in stopala za plin, osvetlitev kabine, nastavitev sedežev in še marsikaj drugega.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja