bolečine v trebuhu
Šport in prosti čas

Bolečine v trebuhu nas lahko povsem onesposobijo

 

Čisto vsak človek se v teku življenja srečuje z bolečinami v trebuhu. Te bolečine spadajo med tiste najbolj zoprne kar jih sploh je, saj dejansko nimamo kaj dosti narediti. Lahko le čakamo, da minejo, zaužijemo takšno ali drugačno naravno zdravilo in res prej ali slej preminejo.

Vendar pa problem nastane, če so bolečine v trebuhu prisotne večino dni v mesecu in se to kar ponavlja in ponavlja. Lahko na primer posežete po kakšni čisti žgani pijači, ki nima dodanega sladkorja, pri nas je najbolj poznan šnops ali pa še bolje orehovec, ki bolečine v trebuhu sicer res lahko prežene, ampak nikar ne mislite, da je to dolgoročna rešitev. Treba se je vprašati, zakaj se bolečine v trebuhu pojavljajo.

 

Na pregled k zdravniku

 

Lahko vam pri tej uganki pomagajo tudi zdravniki, ampak eno stvar morate vedeti. Najprej vas bo zdravnik odgnal s protibolečinskimi tableti. V kolikor bodo pomagali, super, jih boste uživali neprestano, lahko pa se zdravnik odloči še za kakšne druge preiskave, kot je ultrazvok ali pa mnogo bolj neprijetna preiskava, kolonoskopija. Ampak verjemite, če je vzrok za bolečine v trebuhu preveliko število škodljivih bakterij v telesu, vam zdravniki ne bodo pomagali!

 

S probiotiki nad bolečine v trebuhu

 

Če želite rešiti težavo s preveč slabimi bakterijami v črevesju, potem so probiotiki prava izbira za vas. Vsekakor pa vam svetujem, da so vam probiotiki prvi ukrep, ko se pojavijo bolečine v trebuhu in to še preden obiščete zdravnika.

Če je za bolečine v trebuhu krivo preveliko število škodljivih bakterij v črevesju, ko so uničile dobre in nujno potrebne bakterije, potem vam zdravnik ne bo dal nobenega odgovora, zanj boste pač zdravi! Da, tako pač je, saj se premalo število bakterij ne da ugotoviti. Mnogo ljudem probiotiki pomagajo, da se bolečine v trebuhu končajo, ker pač pomagajo pri vzpostavitvi vojske, ki se lahko brani pred slabimi bakterijami in črevesna flora se posledično popravi, prebava se izboljša, posledično pa boste izgubili tudi kar nekaj tiste neprijetne maščobe okoli pasu, ki se je začela nabirati ravno zaradi slabe prebave.

Zato lahko rečemo, da so bolečine v trebuhu odraz dogajanja v celem telesu in če se pojavijo bolečine v trebuhu, ki so ponavljajoče, potem posezite po probiotikih in velika možnost je, da vam bodo pomagali, če le ni kaj drugega narobe v vašem črevesju, ampak verjemite, testiranje je lahko dolgo le 1 teden, pa boste že videli, če se poznajo kakšni rezultati izboljšanja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja