minu brisače za na plažo
Lepota in zdravje

Brisače za na plažo zagotovijo udobje

Za nastanek kosa tkanine, s katerim se človek obriše po prhi ali kopeli gre zahvala Turkom. Takrat so bili ozki, a zelo vpojni. S širjenjem otomanskega cesarstva se je povečala uporaba brisače za plažo pa je zaslužna Coco Chanel. Poleg tega, da je povzdignila preprost kroj oblačil iz tvida, je zaslužna za priljubljenost posončene kože. Nič več blede polti, ležanje na pesku pod milim nebom je postalo priljubljeno. Ležati na golem ležalniku ali skali pa ni najbolj udobno. Bolje je, da podlago omehčajo brisače za na plažo Minu ponuja veliko izbiro različnih modelov. Zase bo vsak našel kaj, tudi ljubitelji spiritualizma in mandale. Izrazite se lahko tudi s pomočjo brisače za na plažo in hkrati poskrbite za največje udobje.

Brisače za na plažo pokrijejo in zakrijejo

Čeprav so ožje in manjše navadne brisače za na plažo so po navadi veliko večje. Uporabljate jih za to, da na njih ležite. Uporabne so tudi zato, ker se lahko vanje zavijete. Ko pridete iz morja ali bazena mokri, vas lahko zazebe. Na pomoč priskočijo brisače za plažo, ki so dovolj velike in mehke, da vanje zavijete celo telo. Njihova koristnost pa se ne konča tukaj. Po kopanju je zelo priporočljivo, da slečete mokre kopalke in oblečete suhe. Tako lahko preprečite prehlad in vnetje mehurja. Posledica so lahko močne bolečine in pogosto iriniranje, kar bi stoodstotno pokvarilo vaš dopust. Zato se zavijte v brisače za na plažo Minu in izstopajte v množici na obali.

Brisače za na plažo za deklice

Zaviti v velike in lepe brisače za na plažo se boste preprosto preoblekli kar tam. Ne bo nevarnosti, da kdo vidi kateri koli del, ki ga ne želite pokazati. Starši z otročki pa lahko v brisače za na plažo zavijejo svoje malčke in jih zaščitijo pred škodljivimi sončnimi žarki ali le pogrejejo. Najmlajši bodo zagotovo hoteli svojo. Še posebej bodo navdušeni nad veliko Miki Miško. Deklice se bodo preprosto zaljubile v kvadratasto, ki je okrašena z belim konjičkom, obdanim s cvetlicami. Nekatere so izdelane z mislijo na dekleta, zelo ženstvene in v toplih poletnih odtenkih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja