Brunarica
Dom in vrt

Brunarice za vikend

Glede na trenutne gospodarske razmere lahko rečemo in tudi z gotovostjo trdimo, da si velik del slovenskega prebivalstva želi, da bi lahko vsaj kak dan v mesecu kar nekam pobegnili na samo, da bi se vsemu temu, kar se dogaja okoli nas, vsaj za nekaj kratkih uric, umaknemo. Pa ste pomislili, da bi bile lahko brunarice kot nalašč za vas za vse take trenutke? Ja, brunarice so ravno za take trenutke izjemno priročne, saj so zgrajene iz lesa, les pa vemo, kako pozitivno vpliva na nas.

Daje nam občutek topline in varnost in, kajne, ravno to bi takrat potrebovali. Če pogledamo morda še z drugega vidika, to je z vidika cene. Če se odločite za enostavne brunarice, ki so tudi majhne, potem tudi cena ni tako visoka, posvetujte se s podjetjem Hiše Vranešič, hkrati pa lahko tudi prenočite v toplejših mesecih leta, seveda pa tudi pozimi in v hladnih delih leta, če si uredite gretje. Sicer ne moremo reči, da bi ljudje brunarice pri nas jemali in nanje gledali s tega vidika, vendar pa če ogledamo le sosednjo Avstrijo, boste videli, da je mnenje ljudi tam o brunaricah popolnoma drugačno.

Pri nas večina pač »obrajta« le klasično gradnjo, medtem ko je gradnja iz lesa skoraj popolnoma spregledana. Zadnja leta se vse to sicer spreminja in morda bomo kdaj dočakali tisto obdobje, ko bodo ljudje tudi na brunarice in ostale objekte iz lesa gledali kako drugače, kar bi bilo za vse nas zagotovo tudi veliko bolje, saj je to tudi ekološki način gradnje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja