čiščenje obraza
Lepota in zdravje

Čiščenje obraza: temelj lepe in zdrave kože 

Zdrav in sijoč videz kože je odvisen od številnih dejavnikov. Eden pomembnejših, ki vplivajo na njen izgled, je tudi kvalitetna in tipu kože primerna nega, temelj katere je vsakodnevno čiščenje obraza. Zaradi svoje učinkovitosti kot tudi raznovrstnosti med izdelki za nego kože postajajo vse bolj priljubljeni korejski kozmetični produkti. Med kvalitetnimi čistilnimi kremami, geli in olji so vam na voljo tako produkti za mlajšo, pogosto nečisto in problematično kožo, kot bolj hranljivi izdelki za čiščenje obraza, namenjeni zreli, neredko suhi in občutljivi koži. Obiščite stran https://missha.si/oddelek/nega-obraza/ciscenje-obraza/ ter med raznovrstno ponudbo korejskih kozmetičnih izdelkov izberite svojemu tipu kože najprimernejši produkt.

 

Od orientalskih zelišč do izvlečkov čokolade: čiščenje obraza po korejsko

Korejska kozmetika slovi po svojih naravnih, četudi nekonvencionalnih sestavinah – naj bodo to izvlečki jagode in čokolade ali ekstrakti raznovrstnih zelišč in zeli. Tudi korejski kozmetični izdelki za čiščenje obraza pogosto vsebujejo nam manj poznane sestavine – izvlečke špargljev, špinače in zelene ali pa ekstrakt polžje sline.

čiščenje obraza

Če imajo prvi močno protivnetno ter vlažilno delovanja, pa je polžja slina s svojim pomlajevalnim učinkom ena najbolj priljubljenih sestavin korejskih kozmetičnih izdelkov. Po produktih za čiščenje obraza, ki vsebujejo izvlečke polžje sline, pogosto posežejo tudi tisti, katerih koža je nagnjena k nečistočam: polžja slina namreč slovi kot ena uspešnejših v boju proti mastni in k aknam nagnjeni koži.

 

Od mastne do mešane kože: kozmetični izdelki za vsakogar

Med korejskimi čistilnimi kozmetičnimi izdelki najdemo tako produkte, namenjene negi normalne in neobčutljive kože, kot izdelke, prilagojene problematični koži – bodisi suhi ali mastni. Tiste z občutljivo, neredko suho, pordelo in razdraženo kožo, lahko izbirate med nežnejšimi izdelki za čiščenje obraza, kot so blage čistilne pene ali mleka.

Izdelki, obogateni z oljem čajevca, bodo zaradi uravnavanja prekomernega izločanja sebuma primerni za tiste, katerih koža je nagnjena k nečistočam, starejše ženske pa lahko posežete po bolj hranljivih produktih za čiščenje obraza, ki bodo zaradi dodatka hialuronske kisline poskrbeli, da bo vaša koža po čiščenju navlažena in sijoča.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja