Prevajanje Storitve

Digitalna transformacija preobrazi podjetja

Ste na prelomni točki in želite v svojem podjetju narediti preporod? Digitalna transformacija vam in vašim zaposlenim omogoča postavitev novih in dosegljivih ciljev, ki ne bodo le efektivnejši, ampak tudi realnejši. Openit podjetje izvaja izobraževanja, na katerih boste izvedeli prav vse, kar potrebujete vedeti na to temo. Vsebina usposabljanja in lekcij se v celoti prilagaja vašim potrebam in željam, največji fokus pa je približati znanje udeležencem in jim spremeniti mindset, s katerim bodo lažje definirali cilje. S pomočjo sproščenega poučevanja bo učenje zares pozitivna izkušnja, ki je ne boste pozabili in boste od nje odnesli številne pozitivne lekcije in nasvete.

Najbolj efektivna izobraževalna metoda

Se želite naučiti vse o tem, kaj je digitalna transformacija, pa nimate želje po suhoparnem obiskovanju uradnih lekcij? Največji odpor je namreč za večino »odraslih« učencev ta, da morajo sedeti skozi ure dolgočasnih lekcij in poslušati monotono razlaganje učitelja. To monotonost se da enostavno prekiniti z uporabo in integracijo naprednih tehnik za izobraževanje, kot so:

  • Učenje skozi praktične primere
  • Lažje pomnjenje s pomočjo sprostitvenih tehnik za lažji priklic lekcij
  • Sproščeno izobraževanje in učitelji, ki niso preveč zategnjeni, a še vseeno ostajajo profesionalni
  • Vzpostavitev vzdušja, kjer prevladuje prijateljska tekmovalnost
  • Humor in integracija motivacijskih lekcij
  • Redno utrjevanje znanja in zapolnjevanje vrzeli v znanju ter odgovarjanje na morebitna vprašanja

Openit nudi živahne delavnice in ne suhoparno učenje

Delavnice predstavljajo sproščen način poučevanja in prenosa znanja, saj je digitalna transformacija sama po sebi precej kompleksna tema, zato je jasno razumevanja njenih konceptov izrednega pomena. Potrebno je spremeniti »mind-set« in udeležence navaditi novega načina dela. Digitalna transformacija namreč zahteva proaktivno akcijo, kjer je potrebno za vidne rezultate velikokrat spremeniti pogled na problem … Znanje se kasneje dodatno utrjuje preko delavnic, kjer ni spregledana nobena tema. Na predavanjih boste prav tako dobili zapiske, kar vas bo še dodatno pripravilo na nove izzive. Če želite izvedeti več o delavnicah, vam predlagamo, da pokličete podjetje in razrešite vse svoje dileme.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja