enodnevni izleti
Potovanje

Enodnevni izleti po Sloveniji so lahko raznoliki

Vikend je ravno prav dolg, da vsaj en dan skočite na izlet, naslednji dan ali pa predhodnji dan pa si malo odpočijete. Ravno zato se zdijo enodnevni izleti po Sloveniji idealni, saj med vikendom ne poležavate le na kavču pred televizijo, od česar roko na srce nimate nič kaj dosti, temveč se lahko sproščate v naravi. Pri nas enodnevni izleti po Sloveniji omogočajo sproščanje v neokrnjeni naravi, kar je postala redkost, zato moramo ceniti to. Kar se tiče idej, si lahko pogledate, kakšni enodnevni izleti po Sloveniji so na voljo tukaj , če najdete kaj pametnega, lahko pa se odločite za neokrnjeno naravo na primer na Gorenjskem.

Enodnevni izleti po Sloveniji po Gorenjskem

Ta regija se zdi in verjetno se tudi strinjate da je, ena najbolj zanimivih pri nas, kar se tiče neokrnjene narave in števila zanimivih točk. Najdemo zanimivosti tudi drugje, seveda, a toliko naravnih lepot kot boste našli na Gorenjskem, pa zagotovo ne boste našli nikjer drugje. Enodnevni izleti po Sloveniji na Triglavska sedmera jezera, v Bohinj, na Bled, na slap Savico ali pa Peričnik, tri ledeniške doline, Zelenci, Vršič in še mnogo bi lahko našteli. Kaj niso to super ideje? Če ste iz Ljubljane, najverjetneje pomislite na Zbiljsko jezero, kjer kar mrgoli ljudi za vikend, kar prav gotovo ni sproščujoča lokacija, zato so enodnevni izleti po Sloveniji na prej omenjene lokacije veliko boljša ideja, saj se boste tudi domov vrnili polni energije, ne pa utrujeni od nervoze in hitenje še na dan, ki naj bi bil prost tega vsakodnevnega ritma.

Koliko ur trajajo takšni izleti?

Glede na to, da je Slovenija majhna dežela, so pravzaprav vse te lokacije dokaj blizu. V kolikor ste iz Ljubljane, boste do Kranjske Gore potrebovali kakšno uro in pol, do ostalih lokacij manj, razen če so vam všeč enodnevni izleti po Sloveniji v dolino Bovca, za kar pa boste zaradi slabih cestnih povezav potrebovali kar nekaj minut čez dve uri. Torej dejansko je odvisno, kaj vam je všeč. Lahko skočite do Bleda tudi samo za kake dve urice, zakaj pa ne, če vam je to všeč.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja