espadrile
Moda

Espadrile in poletna obleka so odlična kombinacija

infashion

 

Vsako poletje si ženske rade oblečemo lahkotne ženske obleke, v katerih se počutimo lepe in mladostne. K poletnim oblekam pašejo tudi primerni čevlji. Lahko si obujemo sandale ali japonke. Vedno več žensk pa vse večkrat obuje modne espadrile, ki so lahkotne in izredno udobne.

Noga v poletnem času ne sme biti preveč obremenjena. Ker so temperature zelo visoke, se nam noge veliko bolj potijo in nam tudi zatekajo. Zato poleti ni primerno nositi tesnih čevljev. Dobro je, da smo poleti čim dlje brez nogavic in nosimo le odprte poletne čevlje.

Kdaj lahko obujemo espadrile

espadrileEspadrile so idealne za dolge sprehode po mestu. Polet smo ljudje veliko več časa na prostem in se zabavamo v objemu narave ali pa se sprehajamo po ozkih ulicah mesta. Ker za vsako aktivnost potrebujemo primerne čevlje, se za daljši ali krajši sprehod brez težav odločimo za espadrile.

Dobro narejene in kvalitetne espadrile bodo imele odličen podplat, tako da jih bomo brez težav nosili tudi več ur zapored. Nekatere imajo tudi izjemno mehko notranjost, ki se lepo prilega tudi starejšim nogam. Starejše gospe se le redko odločijo za nakup espadril, saj so to čevlji, ki niso najbolj primerni za težavne stare noge.

Espadrile lahko kupimo tudi na spletu

Espadrile lahko kupimo tudi v različnih spletnih trgovinah, ki so na voljo. Na internetu je vedno več trgovin, ki ponujajo različne izdelke. Spletne trgovine s čevlji so izredno priljubljene med kupci, saj imajo enostaven sistem, ki nam omogoča, da hitro pregledamo njihovo ponudbo in se odločimo za nov par čevljev.

Espadrile bomo našli pri poletni obutvi. Preden bomo naročili svoje, bomo preverili velikost svojega stopala in nato s pomočjo tabele izbrali pravilno številko. Ker čevljev žal ne bomo mogli preizkusiti, je dobro, da temeljito premislimo, katero velikost espadril bomo izbrali.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja