Filtri za vodo
Nekategorizirano

Filter za deževnico za zadrževanje številnih nečistoč

Filter za deževnico je namenjen za zadrževanje številnih nečistoč, kamor sodijo tudi smeti, listje, pesek ter podobno. Filter je nameščen pred zbiralnikom. Na prodajnih policah lahko izbiramo med številnimi izvedbami za primarno in sekundarno čiščenje vode. Te se lahko namestijo v ali direktno na žleb, pred cisterno oziroma kar v grlo cisterne za vodo. Vse izvedbe se ponašajo z zelo napredno tehniko čiščenja.

Dvostopenjski sistem za čiščenje

Filter za deževnico je lahko dvostopenjske narave. Ta nam zagotavlja zelo visoko učinkovitost filtra, delovanje je povsem neodvisno od pretoka vode. Naklon filtrirne kartuše omogoča, da se umazanija iz vode stalno odvaja v odtok ter se tako ne nabira na mreži filtra. Tovrstno kartušo lahko tudi na zelo enostaven način odstranimo in jo očistimo. Pri tem ne potrebujemo prav nobenega posebnega orodja. Mreža filtra je izdelana iz nerjavečega jekla in je ni potrebno menjati.

Tak filter za deževnico ustreza vsem določenim standardom. Njegove lastnosti si lahko najhitreje ogledamo na spletnem mestu priljubljene trgovine, ki nam filter za deževnico vseh vrst ponuja po najbolj dostopnih cenah na trgu. Med lastnostmi si bomo lahko prebrali še, kakšna je njegova priključna kapaciteta, največji pretok vode preko mreže filtra, kakšen je dotok vode in tudi odtok v preliv, višinska razlika med dotokom in odtokom vode, kakšna je mreža filtra, velikost, material za kaskade, dimenzije, teža ter podobno.

Če se pri nakupu filtra za deževnico ne znajdemo dovolj dobro, nam pri tem pomaga tudi podjetje, ki ima na spletu trgovino s takimi filtri. Zaposlenim v njem lahko pišemo na njihov elektronski naslov ali pa jih pokličemo kar po telefonu. Z veseljem bodo odgovorili na vsa naša zastavljena vprašanja. Ponudili pa nam bodo tudi najboljšo rešitev za naše potrebe, želje ter zahteve. Filter za deževnico nam bodo preko pošte poslali kar na dom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja