vezava diplom
Nekategorizirano Storitve

Hitra in strokovno izdelana vezava diplom

Za vse študente je verjetno zaključek študija eden od glavnih ciljev na njihovi poti, ne glede na to, ali jih čaka vezava diplom ali magistrskih oziroma celo doktorskih nalog. Lahko pa je prav ta še zadnji korak zelo stresen in negotov, saj si verjetno malokdo predstavlja, kako hitro sploh poteka sam postopek.

Vsekakor mora biti vaš končni izdelek kvalitetno zvezan, kar pomeni, da mora ustrezati vsem zahtevam vaše fakultete oziroma izobraževalne ustanove, v kateri se izobražujete. Ko bo tudi to za vami, pa lahko svobodno zadihate in se že lahko začnete pripravljati na zagovor svojega dela. V podjetju Sekom bodo poskrbeli, da bo vaše zaključno delo ustrezalo vsem normativom vaše izobraževalne ustanove.

vezava diplom1

Kako hitro lahko poteka vezava diplom?

Pravzaprav vam v najkakovostnejših knjigoveznicah vaše zaključno delo lahko zvežejo že v 15 minutah, lahko pa traja tudi do treh ur. V obeh primerih pa jo lahko prevzamete še isti dan. V primeru obsežnejših zaključnih nalog, ko je na primer potrebna lepljena vezava diplom, pa bo za končni izdelek potrebno nekaj več časa.

Tudi če ste v nalogi uporabili veliko izrisov, načrtov, diagramov ali večjih formatov, potem bo vaše zaključno delo potrebovalo še več časa do končne izdelave. Tako da morda velja tu opozoriti vse tiste, ki pišete takšna dela, da se že prej v izbrani knjigoveznici pozanimate, koliko časa bo potrebno, da bo takšna vezava diplom končana. Tako boste že vnaprej približno vedeli in se temu primerno dogovorili tudi za datum zagovora.

vezava diplom1.1

Na voljo so vam tudi dodatne storitve

Če imate težave s slovnico in niste dovolj samozavestni tudi glede pravopisa, potem povprašajte, če vam lahko pred tiskom in vezavo celotno nalogo pregleda še lektor. Tudi to vam omogočajo nekateri ponudniki, kot je na primer knjigoveznica Sekom, kjer vam lahko vašo nalogo lektorirajo, pripravijo za tisk in jo po potrebi tudi prevedejo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja