Živali

Hrana za pse Acana

Acana pasja hranaNekateri proizvajalci hrane za živali so poznani in cenjeni po celem svetu. Ste že slišali za priljubljenega kanadskega proizvajalca hrane za pse in mačke – Acana? Če zanj prvič slišite, vam lahko zaupamo, da vaše živali pa tudi vi veliko zamujate.

Okusna hrana za pse Acana je po celem svetu poznana kot zelo kakovostna vrsta hrane, ki vsebuje 50 % beljakovin in le malo ogljikovih hidratov. Na ta način je proizvajalec dobro poskrbel za pasje zdravje pa tudi za zdravje mačk in ostalih malih živali, za katere prideluje hrano že vrsto let.

Specializirane prodajalne s pasjo hrano

Hrana za pse Acana se lahko kupi predvsem v specializiranih prodajalnah s hrano in drugimi številnimi izdelki za male živali. Kupite jo lahko v številnih različicah. Še posebej popularni so pasji briketi najrazličnejših okusov.

Mamljiva je že sama embalaža proizvajalca pasje hrane Acana, ko pa boste na etiketi prebrali, kaj vse hrana za pse Acana vsebuje, pa vas bo njen nakup še toliko bolj zamikal.

Poskrbite za kakovostno pasje življenje

V največji meri za kakovostno življenje svojega pasjega prijatelja lahko poskrbite prav vi oziroma lastniki psov. Najprej ga morate hraniti z zdravo in kakovostno hrano, kot je, na primer, hrana za pse Acana. Izjemno pomembno je tudi to, da ima vaš kuža ves čas na dosegu svežo vodo in to v zadostnih količinah. Če mu boste tu in tam privoščili še kakšen priboljšek pa še toliko bolje.

Zdrava hrana pa psu ne bo veliko pomagala, če se ta ne bo dovolj gibal in tudi sicer ne bo imel primernega prostora, kjer se bo nahajal v času, ko ga ne boste vozili na sprehod. Če zanj ni prostora v vašem domu, poskrbite, da bo imel zunaj stanovanja prostor, v katerem se bo odlično počutil.

Vsaj nekajkrat na teden mu privoščite zelo dolg sprehod

Po dobri hrani, kot je hrana za pse Acana, se bo psu prilegel tudi nekoliko daljši sprehod. Dnevno ga na sprehod peljite vsaj dvakrat, med tednom in vikendom pa se z njim odpravite tudi na nekoliko daljšo pot.

Odlična in zdrava hrana, veliko gibanja ter zadostna mera prostora je recept za zdravo pasje življenje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja