vitalna ionizirana voda
Lepota in zdravje

Ionizator vode pomaga do zdravja

Najverjetneje ste že slišali za alkalno vodo? Takšna voda nosi še dve imeni, in sicer živa voda in ionizirana voda. Ionizirano vodo se pridobi z napravo za domačo uporabo, imenovano ionizator vode. Zagovorniki alkalne diete so prepričani, da ta izjemno koristno vpliva na človekovo zdravje. Pozitivni učinki določene hrane in pijače na človekovo telo so znani že od nekdaj. Kakovost hrane in pijače vpliva na človekovo počutje, ki je z dobro prehrano in pijačo lahko boljše ali slabše. Kombinacija nezdrave prehrane, premalo spanja, veliko skrbi, premalo gibanja in premala količina popite vode pripeljejo do zakisanosti telesa. Rešitev se je našla v napravi ionizator vode, ki pomaga preprečiti ali izboljšati zakisanost.

Ionizator vode revitalizira jedilnik

Znaki zakisanosti telesa se kažejo v številnih zdravstvenih težavah. Najbolj očitna sta utrujenost in glavobol. Zveni znano? Pomoč gre poiskati prav v alternativni medicini. Uradna ali formalna medicina si pogosto ali nasprotujeta ali se dopolnjujeta. Zdravniki o zakisanosti telesa in njenih negativnih učinkov ne govorijo, kar pa ne pomeni, da ne obstaja. Ko uradna medicina ne pomaga, se je treba zateči k alternativnim metodam zdravljenja. Ena od glavnih stvari, ki lahko vodijo do izboljšate zdravja, je primerna dieta. Dieta v tem pomenu, da se ali za neko obdobje ali trajno spremeni jedilnik hrane in pijače. Pri zakisanosti pomaga prav alkalna dieta. Ta vključuje uporabo naprave ionizator vode.

Ionizator vode da še dragocenejšo vodo

Dober ionizator vode bo poskrbel za del jedilnika, ki vsebuje pijačo. Najbolj pomembna pijača, brez katere človeško telo ne preživi, je prav voda. Nekdo, ki ima zakisano telo, si lahko zdravje precej izboljša z napravo ionizator vode. Namen te naprave je pridobivanje vode, ki je alkalna. To pomeni, da ionizator vode zagotavlja vodo, katere pH-vrednost je nekoliko višja od pH-vrednosti navadne vode, zato se tudi imenuje alkalna voda. Zakisanost telesa namreč poruši kislinsko-bazično ravnovesje, ki ga vzdržuje telo. Zato človeško telo potrebuje nekaj pomoči pri odstranjevanju kislih odpadnih snovi iz telesa, ki nastajajo pri presnovi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja