parfumi
Nekategorizirano

Izbirajte med parfumi različnih svežin in sladkosti

Vsi si želimo, da bi parfumi bili točno taki, kot si želimo. Nič ni namreč boljšega, kot ko parfumi vsebujejo točno tiste dišave, ki so nam najbolj priljubljene. Taki parfumi nam namreč popestrijo dan, ali le-tega umirijo. Namreč izbiramo lahko med parfumi, ki imajo zelo sladkast vonj ali pa bolj svež. Ravno tako pa lahko izbiramo med različnimi stopnjami intenzitete. Tak način izbire parfuma je zelo primerna, ko želimo nekaj zelo specifičnega in takega, ki se bo nam kar najbolj prilegalo. Poglejmo si, kako torej izbrati med parfumi različnih svežin, sladkosti in intenzitete.

Kakšni parfumi so nam na voljo in kako izberemo pravega?

Povedali smo že, da se parfumi po vonjavah delijo glede na sveže in na sladke. Seveda pa obstajajo tudi sveže sladki parfumi, ki vsebujejo tako sladke kot sveže vonjave. Same parfume pa lahko izbiramo tudi glede na njihovo intenzivnost – torej glede na to, kako močno dišijo. Ker smo si ljudje različni, je težko točno doreči, kateri parfumi bodo najbolj ustrezali vsaki osebi, saj je kombinacij zelo veliko. Povemo pa lahko, da se je najbolje vprašati, kakšne vonjave so nam všeč in kako močne.

Kdor želi zelo izstopati, bo prav gotovo želel najti tak parfum, ki bo zelo intenziven. Za neko mirnejšo osebo pa so morda bolj primerne zelo omiljene in subtilne vonjave, ki ne izstopajo toliko, a še vedno oddajo lep vonj vsakemu, ki nas obide. Po navadi so dišave, ki imajo visoko intenzivnost bolj sladkaste narave, saj le-te veliko bolj izstopajo, medtem ko so vonji svežine bolj nizkih intenzivnosti. Vse je odvisno od tega torej, kakšna oseba smo in koliko želimo izstopati. Seveda pa se v samo izbiro parfuma spustimo še globlje in sicer tako, da pogledamo točno, katere vonjave vsebuje posamezen parfum. Treba pa je povedati, da zna biti to kar zamuden proces. Ravno zaradi tega pa je najbolje parfum izbrati glede na svežino, sladkost in intenzivnost. Kakorkoli pa že želimo parfum izbrati, pa to lahko storimo tule: https://www.myspirit.si/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja