izdelave_spletnih_strani
Storitve

Izdelava spletnih strani je naložba in ne strošek

Znan rek pravi: »Če te ni na internetu, ne obstajaš.« To je še posebej relevantno za podjetja in znamke, ki dandanes preko interneta dobijo večino svoje baze potencialnih kupcev, naredijo velik del prodaje ter nenazadnje s prisotnostjo na internetu gradijo in oblikujejo svoj ugled in imidž pri potrošnikih. Za vse to pa je potrebna premišljena izdelava spletnih strani, s čimer ne sledite samo najnovejšim trendom na področju oblikovanja, temveč zagotavljate odlično uporabniško izkušnjo in zbirate podatke, ki jih lahko obrnete sebi v prid. Če vas zanima izdelava spletnih strani, je tukaj za vas agencija Dominatus.

Kako poteka izdelava spletnih strani?

Kako poteka izdelava spletnih strani v praksi, smo povprašali agencijo Dominatus. Pri njih se vse se začne z dobrim načrtovanjem. To pomeni, da pred samo izdelavo naredijo okvir oz. wireframe, v katerega vključijo vse pomembne funkcionalnosti ter postavitev elementov. Temu sledi osnutek grafične podobe, kjer pomembno vlogo igra uporabniška izkušnja, ki narekuje oblikovanje. Ko je to dokončano, programer po zamislih oblikovalca razvije in postavi mesto. Ko je ta del zaključen, sledi še zadnji in skoraj najpomembnejši del – optimizacija, s pomočjo katere bo vaše mesto dosega obiske in konverzije.

Tukaj so odgovori na vaša najpogostejša vprašanja

Naj izberem odprtokodni ali lastni »custom« CMS? Če želite nizke začetne stroške, ne potrebujete veliko prilagoditev in ste pripravljeni na redno posodabljanje, je odprtokodni urejevalnik dovolj. V kolikor odprtokodni vtičniki ne izpolnjujejo vaših potreb in pričakovanj, se lahko odločite za razvoj lastnega CMS urejevalnika.

  1. Kateri odprtokodni CMS programi so najboljši? To je odvisno od vaših potreb in zahtev. Med najbolj priljubljenimi so HubSpot, WooCommerce, Shopify, WordPress, Magento …
  2. Kako dolgo traja izdelava spletnih strani? V povprečju okrog 2 meseca, seveda pa je vse odvisno od zahtevnosti in vaših želja. Enostavna mesta so lahko postavljena že v dveh tednih, medtem ko lahko zahtevna mesta vzamejo več mesecev.
  3. Kakšna je cena? Vsako spletno mesto je unikatno in prilagojeno zahtevam naročnika in njegovim kupcem, zaradi česar je težko govoriti o enotni ceni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja