degriz
Storitve

Izdelava spletnih trgovin naj bo enkraten strošek

Pri izdelavi trgovin je podjetij, ki se ukvarjajo, pri nas res zelo veliko. Ko človek pogleda malo po ulicah in opazi toliko ponudnikov, kaj hitro lahko dobi povsem napačno mnenje, da je izdelava spletnih trgovin enostavna. Vendar pa to res tudi slučajno ni tako, seveda če vas zanima kvaliteta. Je pa tudi tako, veliko je tudi različnih načinov, kako se izdelava spletnih trgovin obračuna. Pravzaprav še največ je ponudnikov, pri katerih se izdelava spletnih trgovin obračunava z mesečnimi obroki ali pa letnimi in tako sama izdelava spletnih trgovin na začetku ni visoka naložba.

Pa je res bolj smiselno, da se izdelava spletnih trgovin obračunava z mesečnim stroškom?

Zagotovo je vsakomur veliko lažje odšteti vsak mesec po npr. 50 €, kot pa plačati npr. 4.000 € v enkratnem znesku. Vendar pozor, pa se vam res zdi, da je veliko bolj smotrno, da stranka plačo izdelavo trgovine vsak mesec v višini 50 € in to toliko časa, kolikor časa je aktivna domena? Ne bi bilo ugodnejše za vas, da plačate sicer visok enkraten znesek 4.000 €, potem pa vam izdelava spletnih trgovin ne povzroča nobenih drugih stroškov za vzdrževanje, izdelavo, nadgradnje in še nekaj kar drugega, razen če si pač želite kaj povsem novega?

Prav gotovo je enkraten strošek veliko nižji in tudi veliko bolj smotrn kot pa mesečni strošek, ki pa skozi mesece in mesece šele kaže prave zobe. Prav tako se pri tovrstnih spletnih straneh celo zgodi, da se jo po naravi naredi tako, da je v lasti izvajalca, medtem ko se spletne strani sploh ne da popolnoma odkupiti, če želite zamenjati svojega izvajalca, ker z njim niste več zadovoljni. Če želite to narediti, vam morda izvajalec pusti odkupiti domeno, trgovina pa ostane v njegovi lasti.

Če želite primer ponudnika, pri katerem vas bo izdelava spletnih trgovin stala le enkrat, potem obiščite stran.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja