huawei mate 20 pro
Mobilna telefonija

Izjemen telefon Huawei Mate 20 Pro

Si želite končno zase privoščite nek malo boljši telefon, da boste lahko naredili tudi s telefonom izjemne slike, da boste lahko uživali v skoraj brezčasni uporabi, z nešteto izjemno uporabnimi funkcijami, super procesorjem, delovnim polnilnikom in še mnogo pozitivnih stvari bi lahko našteli, ampak kljub vsemu ne želite za telefon plačati celega premoženja? Potem je ravno zdaj pravi čas, da se odločite za nakup telefona Huawei Mate 20 Pro, saj je njegova cena začela počasi padati, a kljub temu telefon ni zastarel, samo proizvajalec ga bo nadgradil še s kakšno izboljšavo, ki pa prav zelo daleč niti ne more iti. Če boste vzeli Huawei Mate 20 Pro na naročnino pri podjetju A1 https://www.a1.si/telefoni/huawei-mate-20-pro-crna, boste ob 24 mesečni vezavi z naročniškim razmerjem A1!GO M plačali le 24 obrokov po 18 €, pri čemer pa tudi znesek naročnine ni visok, in sicer le 20,99 € na mesec.

Kakšne so tehnične lastnosti telefona

Če bi si radi privoščili izjemno zmogljiv telefon, potem je Huawei Mate 20 Pro zagotovo prava izbira, saj ima vgrajen kar 8 jedrni procesor, s katerim noben opravek za telefon ne bo več težaven. V kolikor bi radi shranili več podatkov na telefon, vam Huawei Mate 20 Pro omogoča tudi to, saj ima vgrajen kar 128 GB velik notranji pomnilnik, lahko pa ga še dodatno razširite z dodatno SIM kartico do velikosti največ 256 GB. Če pa se bojite, da bo telefon počasi deloval, pa je s to izbiro telefona ta bojazen čisto odveč. Marsikateri računalnik namreč nima vgrajenega 6 GB delovnega pomnilnika, tako da ste lahko brez skrbi, ta telefon bo dejansko kos tudi najbolj težavnim opravilom, tako da imate lahko nameščene številne zelo uporabne aplikacije.

Tudi fotoaparat ima Huawei Mate 20 Pro izredno zmogljiv

Če samo na hitro pogledamo, potem vidimo, da bo le s težavo kater telefon prekosil Huawei Mate 20 Pro v fotoaparatu. Glavni fotoaparat ima kar 40 milijonov slikovnih točk + 20 + 8 milijonov slikovnih točk, tako da boste lahko super slike delali od blizu in daleč v kakršni koli svetlobi. Tudi sekundarni ima kar 24 milijonov slikovnih točk, tako da boste lahko tudi selfije delali odlične.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja