Nekategorizirano

Kako poslovni paket mobilnega operaterja izboljša podjetje?

a1Kdor želi poskrbeti za rast svojega podjetja, se je znašel na pravi strani. Recite zbogom nezanesljivim mobilnim operaterjem in si priskrbite poslovni paket, ki vam bo stal ob strani skozi celotno rast podjetja. Ni pomembno, ali ste samozaposleni ali pa imate podjetje, ki zaposluje več ljudi. Za vsakega se najde poslovni paket, ki olajša, izboljša predvsem pa doda k napredovanju podjetja. Na voljo pa ni samo en poslovni paket A1 podjetja. Le – ta namreč ponuja dva taka paketa, ki sta namenjena popolnoma drugačnim uporabnikom. Eden je namenjen pravnim osebam in samostojnim podjetnikom, medtem ko je drugi namenjen večjim korporacijam, saj kot si verjetno mislite, so uporabnosti in funkcije, ki jih potrebujeta ta dva podjetnika popolnoma drugačne. Zagotovljeno pa nam je, da bomo z izbiro enega ali drugega svoje sanje popeljali le še dlje.

 

Kakšen poslovni paket A1 operater ponuja podjetnikom in podjetjem?

 Vedeti moramo, da je za dobro vsakega podjetja, da je čim bolj dostopen tako na medmrežju kot tudi na mobilnem aparatu. Zatorej, nima smisla, da še kar naprej operiramo z nezanesljivimi operaterji. Ko ne gre več, je potrebna nadgradnja, saj sta dobra mobilnost in internetna dostopnost 24 ur na dan vsak dan zelo pomembna. Tako kot kar naprej prihajajo ven novi telefoni, ravno tako to počno tudi novi mobilni operaterji. S tem pa prihajajo tudi nižje cene za vsakdanje porabnike, še posebej pa za poslovne. Omenili smo že, da lahko za poslovne namene izbiramo med dvema paketoma, ki jih omenjeni ponudnik nudi svojim obstoječim in novim strankam. Za boljšo predstavo, kaj izbrati, pa si poglejmo oba primera.

  1. Če smo pravna oseba ali samostojni podjetnik, ki nima pod sabo prav veliko podrejenih, potem si je pametno omisliti poslovni paket Smart, kajti z njim bomo plačali smešno nizko mesečno naročnino (10,16 €). Poleg tega pa so tudi same tarife klicanja in sporočil izredno nizke.
  2. V primeru pa, da smo vodja večjega podjetja, pa je vsekakor bolj priporočeno izbrati poslovni paket Premium, ki zaračunava mesečno naročnino glede na povprečno uporabo vsakega zaposlenega. Tako vsak mesec dobimo enoten mesečni strošek, ki pa je prilagojen na naše specifične podjetniške potrebe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja