Poliglot
Prevajanje

Kakovosten, hiter in ugoden prevod iz slovenščine v italijanščino

Podjetje Poliglot je nastalo na osnovi dolgoletnih izkušenj in dela na področju prevajanja. Združuje prevajalce, tolmače, sodne prevajalce in lektorje z različnimi jezikovnimi kombinacijami, ki prevajajo besedila z različnih strokovnih področij. Prevajalsko podjetje ponuja prevajanje, tolmačenje in lektoriranje besedil v več kot 30 svetovnih jezikov. Omenjeno podjetje se je specializiralo za sodno overjene prevode, ki jih opravljajo sodni prevajalci, saj se je z vstopom Slovenije v Evropsko unijo povpraševanje po sodnih prevodih zelo povečalo. Med jeziki, ki jih pokriva to prevajalsko podjetje, imajo pomembno mesto tudi romanski jeziki, med njimi zlasti italijanski jezik. Zato se lahko vsi, ki potrebujete prevod iz slovenščine v italijanščino, obrnete na omenjeno prevajalsko podjetje, ki zagotavlja kakovostne, natančne, hitre in cenovno dostopne prevode, tudi v italijanski jezik.

Sodni prevod iz slovenščine v italijanščino

Če potrebujete sodni prevod iz slovenščine v italijanščino, je prevajalsko podjetje Poliglot prava rešitev za vas. Namreč omenjeno podjetje ima mnoge izkušnje s sodnimi prevodi in ima na voljo sodne tolmače za italijanščino. Zapriseženi sodni tolmači, ki jih imenuje Ministrstvo za pravosodje, opravljajo sodno overjene prevode. Sodno overjeni morajo biti naslednji prevodi: pravni dokumenti, spričevala, diplome, poročni listi, rojstni listi, potrdila o nekaznovanosti, sodni registri, dokumenti za javne razpise v tujini in drugo. Za sodni prevod je potreben izvirnik oziroma njegova overjena fotokopija, ki se veže s prevodom v ciljni jezik. Prevod mora imeti žig sodnega tolmača, na zadnji strani pa je prevajalčeva izjava z datumom prevoda in podpisom. Pri omenjenem podjetju sodno overjene prevode pripravijo hitro, saj se zavedajo, kako zelo pomembni so roki za oddajo dokumentov. Tovrstne prevode vam lahko brezplačno dostavijo na dom. Poleg tega pa so sodno overjeni prevodi pri njih tudi cenovno dostopni.

Poliglot in šport

Pri Poliglotu lahko naročite tudi prevod iz slovenščine v italijanščino in obratno za športne namene. Namreč pri omenjenem podjetju prevodov ne izvajajo samo v pisarni, ampak tudi na športnih igriščih, stadionih in v dvoranah. Na športnih tekmah, treningih, športnih sestankih, pri intervjujih se pojavljajo igralci in trenerji različnih narodnosti, zato se na tovrstnih srečanjih pojavljajo tudi potrebe po prevajanju. Pri omenjenem podjetju imajo številne izkušnje tudi s tovrstnimi prevodi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja