Dom in vrt

Kakovostna pločevinasta kritina je zdaj na voljo čisto vsem

 

Kot že sam naslov narekuje, je kakovostna pločevinasta kritina na voljo čisto vsem. To pa zato, ker je pločevinasta kritina cenovno zelo ugodna in si jo zaradi tega lahko priskrbi vsak. Razlog, zakaj bi si želeli nekaj takega izkoristiti pa je naslednji. Kakovost, zaščito in izolacijo, ki jo nudi pločevinasta kritina, ne nudi nobena druga strešna rešitev.

Poleg tega pa kot smo že omenili, je pločevinasta kritina Gerard proizvajalca tudi cenovno ugodna, kar nam zagotavlja prihranke pri nakupu in obnovi strehe. Najboljša novica pa je, da je ta pločevinasta kritina na voljo vsem Slovencem in tudi tujcem. Kdor si torej želi imeti kakovostno streho v Sloveniji ali pa zunaj te države, bo v nadaljevanju videl, zakaj je pločevinasta streha edina prava rešitev zanj.

Komu je pločevinasta kritina na voljo in kakšne so njene lastnosti?

 

Povedali smo že, da je pločevinasta kritina Gerard na voljo čisto vsakemu. Tako lahko torej poskrbimo, da imamo dobro pokrito hišo na slovenskem ozemlju ali pa v tujini. Razlogov, zakaj izbrati tako kritino pred ostalimi možnostmi, pa je izjemno veliko. Že samo zaradi načina, kako je pločevinasta kritina izdelana, lahko prihranimo zelo veliko denarja. Namreč, zaradi svojih lastnosti, je le-ta tudi izjemno lahka, kar pomeni, da nam ne bo potrebno obnoviti ali pa dodatno ojačati strešne konstrukcije.

Zaradi načina izdelave pločevinaste kritine pa tudi ne rabimo nameščati snegolovov. Namreč, pločevinasta kritina je narejena tako, da ima na površini posipan kamen, ki preprečuje, da bi sneg drsel s strehe. Še en razlog, zakaj je kritina iz pločevine namenjena prav vsem pa je naslednji. Le-ta se zelo dobro obnese v vseh okoljih in je odporna proti vsem hujšim vremenskim razmerjem. To pomeni, da je primerna tako za hladna visokogorska okolja, kot tudi za topla obalna, saj ob hladnih temperaturah ne prihaja do pokanja kritine, prav tako pa je pločevina odporna tudi proti soli, ki je v zraku ob obalah. Vidimo torej, da je to res ena najboljših rešitev, tako z vidika cene kot tudi z vidika praktičnosti. Kdor pa si želi imeti točne podatke o cenah in podrobnih lastnostih, pa le-te lahko najde na: http://www.gerardroofs.si/sl/menjava-kritine/plocevinasta-kritina.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja