mali zakladi
Nekategorizirano

Kakovostno zasnovane sobe za dojenčke

Če imate doma več prostora in če menite, da je za vašega novorojenčka tako najbolje, potem določen prostor lahko zasnujete posebej zanj. Kvalitetne za dojenčke so seveda povsem drugače opremljene kot na primer sobe za nekoliko starejše malčke. Predvsem je pomembno, da je v sobi za dojenčka postavljena primerno velika posteljica. Odlična izbira je tudi zibelka. Vseeno pa imejte pri roki še otroško gnezdo. To vam bo omogočilo, da bo dojenček lahko tu in tam še vedno prespal kar v vaši postelji.

sobe za dojenčke

Sobe za dojenčke so praviloma manjše sobice, kjer je poseben del namenjen malčkovemu počitku. Posteljica naj bo torej primerno velika ter primerno opremljena. Še posebej je treba paziti na same materiale. Poleg posteljice ali zibelke postavite primerne igračke, ki oddajo poseben in mikaven zvok, ki bo poskrbel za še učinkovitejši ter mirnejši dojenčkov spanec.

Drugi kosi pohištva za sobe za dojenčke

Posteljica oziroma zibelka pa še zdaleč ni edini pomemben kos pohištva pri izbiri sobe za dojenčka. Na dosegu rok je treba namreč imeti kos pohištva, v katerem boste lahko varno shranjevali otroška oblačila, nogavice, perilo in še kaj. Na trgu so vam na voljo zelo prikupne majhne otroške komode, v katere lahko pospravite prav vse. Pazite le, da bodo primerno zasnovane in da vas ne bo premamila le ljubkost takšnega pohištva.

previjalna miza

V sobi je lahko še kotiček za previjanje. Potrebovali boste posebno previjalno mizo. Ta naj vključuje še kakšne dodatne površine oziroma police za odlaganje. Blizu mizice za previjanje je lahko postavljen še lično zasnovan košek, kamor boste sproti odlagali smeti.

Barvni odtenki na steni sobe za dojenčke

Ne nazadnje pa je izjemno pomembno še to, v kakšne barvne odtenke boste odeli stene v sobi za dojenčka. Priporočamo mirne, nežne, pastelne odtenke. Na steno obesite tudi kakšno ljubko sliko oziroma fotografijo z družinskim motivom.

Pestro ponudbo otroških sobic si lahko ogledate na spletni strani Mali zakladi.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja