Nekategorizirano

Katera božična darila so najboljša za partnerja?

dariloSe s partnerjem obdarujeta tako za rojstni dan kot tudi za Božiča in za vse obletnice? Vam zaradi številnih obdarovanj že primanjkuje idej? Kaj če bi se enkrat za spremembo obdarovala skupaj za skupen dan ali večer ali pa vikend? Sploh ni slaba ideja, saj je to veliko bolje, kot pa da se obdarita z nepraktičnimi darili ali pa prehajata na vedno višje zneske. Kakšna pa so taka božična darila? Povsem enostavna, lahko je kratek oddih v toplicah z wellnesom, lahko le masaža za oba, lahko le savna, kakšna vožnja z muzejskim vlakom ali pa kaj podobnega. Lahko je seveda to tudi zgolj večerja v restavraciji s hrano, ki je obema všeč, pa si le – to povsem preveč na redko privoščita ali pa kaj takega, pomembno je le skupno preživljanje časa.

 

Ni pomembno, kako draga in kakšna božična darila se kupijo, pomemben je namen

V zadnjih letih smo prešli kar nekako na fenomen, da za božična darila zapravimo kar celo plačo ali pa še več. Vendar pa to sploh nima nobenega pomena. Zakaj bi za partnerjema kupovali dve darili, če pa lahko zanju kupite skupno darilo? Res je nesmiselno in tudi če varčujete, v končni fazi zapravite bistveno več, kot ste si predstavljali.

Še največjo napako pa delamo takrat, ko želimo obdariti partnerja. Konec koncev gre iz skupnega proračuna denar za božična darila, kar je res nesmiselno, da bi si kupovali, saj je še najbolje, da si partnerja kupita nekaj samo zase in se skupaj odločita za to. Da, tudi taka božična darila so odlična, mnogokrat se celo izkaže, da so veliko boljša od klasičnih nakupov. Mnogokrat imata partnerja že sama idejo, kakšna božična darila so zanju dobra, v kolikor pa nimate ideje, pa si lahko ogledate ponudbo tudi na spletnih straneh s kuponsko ponudbo ali pa ponudbo darilnih bonov in prav gotovo boste našli nekaj za vaju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja