odvetniška pisarna ljubljana (1)
Storitve

Katera je dobra odvetniška pisarna v Ljubljani?

Ste se tudi vi že kdaj vprašali katera odvetniška pisarna v Ljubljani je zares vredna zaupanja? Ponudba je številčna in pestra. Prava izbira je prav gotovo odvisna tudi od tega katere specifične pravne usluge potrebujete. Glede na pozitivne komentarje številnih strank lahko z veliko gotovostjo povemo, da je odvetniška pisarna Petek & Novak ena tistih, ki vas prav gotovo ne bo razočarala, saj vam bodo znali svetovati na izjemno širokem področju pravnih zapletov. Hkrati jih odlikuje odzivnost, prijaznost in ugodne cene. V nadaljevanju tega članka si bolj natančno preberite zakaj je prav omenjena pravna firma ponuja eno najboljših tovrstnih storitev pri nas.

Kaj vse ponuja najboljša odvetniška pisarna v Ljubljani?

Kot rečeno se odvetniška pisarna Petek & Novak lahko pohvali z zares pestrim naborom pravnih področij. Znotraj civilnega prava vam lahko pomagajo v kolikor ste se znašli v sporu s sosedi, želite urediti služnostno pot ali poskušate uveljaviti odškodninski zahtevek.

odvetnik v ljubljani (1)

Omenjena odvetniška pisarna v Ljubljani vam bo znala svetovati tudi glede dedovanj in oporok. Brez težav jih lahko pokličete v primeru, da potrebujete zastopnika na sodišču, kadar se tam zagovarjate zaradi raznih prekrškov ali se želite pritožiti zoper policijski postopek.

Svetovanje za fizične in pravne osebe

Potrebujete pravni nasvet kot samostojni podjetnik ali direktor večjega podjetja? Zgoraj navedena odvetniška pisarna v Ljubljani se ukvarja tudi z gospodarskim pravom, kar vključuje javna naročila in stečajne postopke. V zadnjem času je postala zelo aktualna tema varovanja osebnih podatkov s katerimi je potrebno biti izjemno previden.

Tudi glede tega vam bodo znali pravilno svetovati, saj redno spremljajo hitro se spreminjajočo zakonodajo na tem področju. Prav tako vam lahko pomagajo pri pripravi pogodbe o delovnem razmerju ali odpovedi le te. Skratka, kot rečeno pokrivajo izjemno širok nabor strokovnih področij po konkurenčnih cenah. Pokličite jih tudi, če potrebujete zelo majhen nasvet, saj njihov hiter in učinkovit sistem pravnega svetovanja deluje po načelu “plačaj kolikor porabiš”. Enostavno in preprosto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja