kia_ceed
Uncategorized

Kia Ceed je vse bolj pogosta izbira Slovencev

Slovenci smo v zvezi z avtomobili zelo zahteven narod, zato imamo radi zgolj dobre in hkrati poceni avtomobile, oz. da nam avto za naš denar ponudi kar največ. Kot pa piše na spletni strani avto-magazin.si Kia Ceed dejansko ponuja ogromno za denar, ki ga je potrebno za ta avto odšteti. Kia Ceed namreč že v svoji osnovni izvedbi nudi popoln komfort in še več. Namreč Kia Ceed vam za manj kot za 20.000 € ponuja avto z vso dodatno opremo, ki si jo lahko zamislite in to brez kakršnegakoli doplačila za to dodatno opremo. Poleg tega pa Kia Ceed nudi še sedem letno posodabljanje navigacijskih kart v TomTomovi navigacijski napravi, ki je že serijsko vgrajena v vozilo.

 

Testi na spletni strani avto-magazin.si Kia Ceed uvrščajo med boljše izbire za denar, ki ga je potrebno odšteti za ta osebni avtomobil

Še posebej Kia Ceed v novi izvedbi je nekaj posebnega, saj je veliko bolj prostornejša od stare izvedbe, o čemer priča že dejstvo, da v dolžino meri kar neverjetnih 431 cm, kar je za avto srednjega razreda kar precej. Sploh pa praktično ne moremo več govoriti, da nova Kia Ceed sploh še spada v srednji razred, saj dejansko ponuja praktično vse, kar nudijo najdražji avtomobili, le da je veliko cenejša od njih. Zato sploh ni čudno, da se vse več Slovencev iz dneva v dan odloča za nakup tega vozila.

Namreč poleg prostornosti ima Kia Ceed povsem nov izgled, ki skrije njeno velikost oz. dolžino vozila in zato še vedno daje videz privlačnega avtomobila, ki pa je prerasel svojega predhodnika, saj iz avtomobila za voznike brez otrok zrasel v komforten družinski avto, ki pa še vedno omogoča vožnjo tistim, ki se radi vozijo sami v avtomobilu. Da se prepričate v vse napisano, ne odlašajte, ampak si čim prej preberite vse o Kia Ceed na spletni strani avto-magazin.si.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja