kabelske police
Dom in vrt

Kje vse se lahko uporablja kabelska polica?


Kabelska polica se uporablja pri razvodih v industrijskih obratih, zračnem in železniškem prometu, cestni infrastrukturi, v elektro distribuciji in telekomunikaciji. Vsa ta področja zahtevajo prilagodljive in varne instalacijske povezave. Proizvajalci najpogosteje proizvajajo kabelske police širine od 50 do 600 milimetrov in višine 50 ali 60 milimetrov. Z zelo široko izbiro površinske obdelave pa ustrezajo vsem okoljevarstvenim standardom.

Iz česa je izdelana kabelska polica?

Kabelska polica je lahko izdelana iz pocinkane pločevine, vroče cinkane, iz nerjavečega jekla ali pa je zaščitena s prašnim lakiranjem.

Kaj najbolj odlikuje kabelsko polico?

V nadaljevanju navajamo nekaj lastnosti, ki kažejo na to, zakaj je ta vrsta police tako zelo priljubljena tudi na najbolj zahtevnih področjih uporabe.

Kabelsko palico v prvi vrsti odlikuje enostavno, učinkovito in nadvse hitro nameščanje kabelskih tras. Odlikuje jo tudi kakovostno spajanje, ki povsem zagotavlja ustrezen galvanski spoj. Njeni robovi so zakrivljeni, kar bistveno zmanjša možnost poškodb. Odlikuje se po posebnem tipskem pokrovu, ki omogoča hitro in enostavno pritrjevanje. Ustrezno hlajenje oziroma cirkulacijo zraka ji omogoča dovršen sistem utorov na palicah. Znana je tudi po širokem naboru tipskih elementov. Zanjo so značilne različne debeline pločevine. Označene so glede na razrede, in sicer na razred N, M in H.

Predstavitev kabelske police na spletu

Če vas tovrstni izdelek bolj podrobneje zanima, si njegovo zelo natančno predstavitev lahko ogledate tudi s pomočjo spleta. Predstavljajo vam ga podjetja, ki se ukvarjajo z izdelovanjem polic za kable. Pri nas jih je kar nekaj. Če se boste odločili za naročilo in nakup takih polic, potem je najbolje, da s podjetjem najprej stopite v stik kar preko spleta. Lahko jih napišete mail ali pokličete po telefonu. Na ta dva načina lahko izdelovalcem kabelskih polic posredujte svoje želje. Na spletno pošto vam bo izbrani proizvajalec poslal še nekaj dodatnih informacij, ki jih na njegovi spletni strani morda niste zaznali.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja