kolagen
Lepota in zdravje

Kolagen podjetja Malinca spodbuja nastanek te beljakovine

Ste v zadnjem času veliko slišali in prebrali o kolagenu ter o tem, kako zelo nujno potreben je? Ali morda kljub temu ne verjamete temu, kar ste prebrali? V kolikor je temu tako, potem se samo poglejte v ogledalo in v kolikor vidite kakšne gubice na koži in ste stari več kot 30 let, potem lahko verjamete, da vam primanjkuje kolagen. Kar preberite si sestavo krem proti gubam, čisto vse, ampak res čisto vse imajo dodan kolagen. Vendar veste kaj, ta beljakovina v taki obliki ne bo vaši koži nič kaj dosti pomagal, saj se koža stara pravzaprav zaradi pomanjkanja kolagena znotraj telesa, torej ga morate vnesti v telo, ne na kožo. Če si ne želite uživati živalske drobovine in hrustancev, potem je za vas kolagen podjetja Malinca najboljša izbira, saj teh izdelkov ne vsebuje.

Kaj pa ostali proizvajalci?

Verjemite, kolagen kot prehranski dodatek, ki ne vsebuje živalske drobovine ter hrustancev, je Malinca razvila prva v Sloveniji in zato lahko trenutno samo pri njej dobite tako obliko nujno potrebne beljakovine. Kar pa je še največja prednost tega izdelka, pa je to, da dejansko sploh ne vsebuje kolagena, ki se tako ali tako v zelo, zelo majhnem deležu pretvori v človeku tak kolagen, da ga sploh lahko absorbira. Proizvod omenjenega proizvajalca vsebuje snovi, ki spodbujajo nastanek kolagena, kar pomeni, da ga ne rabimo nadomeščati, temveč delujemo z uživanjem tega dodatka na ta način, da se kolagen ves čas proizvaja in ga v telesu zato ne manjka. Tak način je zagotovo veliko bolj učinkovit, hkrati damo telesu dovolj te nujno potrebne beljakovine, pa še nobenih živalskih ostankov ne uživamo, torej več koristi hkrati.

Raje ne posegajte po ostalih

Seveda to ne pomeni, da ta beljakovina v ostalih prehranskih dopolnilih ni prisotna, seveda ne, pomeni pa to, da boste v ostalih kapsulah zaužili živalsko drobovino in hrustance ter vprašanje kaj vse še, ki se v zelo majhnem deležu na koncu pretvorijo v človeku primeren kolagen. Ampak po drugi strani pa je bolje, da uživate vsaj to, kot nič, a če želite človeku res dobro pomagati, potem je kolagen podjetja Malinca zagotovo najboljša izbira na trgu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja