dražbe
Nekategorizirano

Koliko denarja zapraviti na licitacijah

Nekatere stvari resnično pričakujemo zelo težko in komaj čakamo dan, ko se bodo odvijale, ko se bo nekaj zgodilo, česar si želimo. Recimo, želeli bi se udeležiti dražbe. Ta je napovedana nekaj časa prej in tako se nam seveda ta dan zdi zelo daleč. Ko pa končno ta napoči, pa se z veseljem odpravimo na dražbo, upajoč da bomo tudi na koncu zadnji dražitelj in bo tako predmet naš.

Vse težko pričakovane stvari v nas vnesejo določeno zadovoljstvo, pričakovanje, željo, veselje in srečo. Ko se zgodijo, smo seveda srečni. Pa vendar, sploh dražbe pa nimajo vedno nujno tudi dobrega izida. To pomeni, da na žalost nismo nekdo, ki je predmet tudi kupil. Vsekakor pa to ne pomeni konca in ni nujno, da ne bomo imeli več sreče prihodnjič. To pa pomeni to, da še naprej spremljamo aktualne dražbe in se jih seveda udeležujemo.

Težko pričakovane stvari so tudi takrat, ko na njih nam ni potrebno mogoče dolgo čakati, ampak da enostavno smo neučakani, da bi želeli prav v tistem trenutku. Kar pa tudi ni vedno možno, zato smo primorani vsaj nekaj časa počakati. Če je dražba tista, o kateri govorimo, seveda upamo, da se na koncu tudi izpelje in da ima pozitiven rezultat oziroma smo tudi nekdo, ki je pripravljen za določen predmet odšteti največ. Če pa imamo srečo, pa se zna zgoditi, da smo edini interesent, kar pomeni, da lahko predmet kupimo že po izklicni ceni.

In potem težko pričakovani trenutek po koncu dražbe, ko je vsega konec in ko smo uspešno zaključili dražbo ter postali zadovoljen lastnik želenega predmeta. Odlično! To bo zagotovo še večja motivacija za naprej in za to, da bomo tudi v bodoče spremljali aktualnost dražb in se jih tudi udeležili.

Normalno je, da določene stvari pričakujemo težko in želimo da so takoj, pa vendar, čakanje lahko še dodatno poveča naše zadovoljstvo ob uspehu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja