rojstnodnevne voščilnice
Nekategorizirano

Lepo zasnovane rojstnodnevne voščilnice

Ob povabilu na rojstni dan najprej pomislite, kaj boste slavljenki ali slavljencu kupili. Prav tako pa se seveda spodobi, da k darilu priložimo še kakšno prav posebno lepo voščilnico. Rojstnodnevne so vam na voljo na prav vsakem koraku, vendar bodite pri izbiri nekoliko bolj zahtevni. Nekaterim med vami je bistveno to, da je namenjena rojstnemu dnevu, na sam motiv in drugo vsebino pa ste nekoliko manj pozorni. V resnici pa je precej pomembno, ali se motiv in rojstnodnevno voščilo dobro ujameta z obdarovancem oziroma obdarovanko.

rojstnodnevne voščilnice

Če kupujete darila in rojstnodnevne voščilnice za nekoliko mlajše otroke, boste pri izbiri motiva zagotovo nekoliko bolj pozorni. Velik pomen pa ima ne nazadnje tudi sam barvni odtenek otroške voščilnice za rojstni dan. Za fantke se spodobi kupiti voščilnico v plavem oziroma modrem odtenku, za deklice pa na primer v roza odtenku. Vsekakor pa lahko posežete tudi po drugih prijaznih barvah za najmlajše male junake.

Posebna vrsta rojstnodnevnih voščilnic

Nekatere rojstnodnevne voščilnice pa so namenjene za prav posebne obletnice – za tiste okrogle. Na sprednji strani voščilnice je navadno na veliko napisano okroglo število – na primer 50. Pri določenih vrstah pa lahko število let regulirate kar sami, saj je kartica z voščilom tako zasnovana. Skratka, možnosti je nešteto veliko in še več. Ne nazadnje pa voščilnico in voščilo za rojstni dan lahko oblikujete kar sami. Za to pa je vsekakor potrebno imeti nekaj volje, znanja, domišljije, pa tudi materiala ter časa.

rojstnodnevne voščilnice

 

Še druge vrste voščilnic

Na posebnih prodajnih mestih – tudi na spletu – lahko poleg rojstnodnevne voščilnice kupite tudi druge vrste voščilnic in čestitk, na primer za krst, sveto obhajilo, birmo, poroko in še bi lahko naštevali. Še posebej mikavne so tiste, ki oddajajo posebne glasove oziroma prijetno ali zabavno glasbo. Morda so slednje primernejša izbira za malčke. Enako veseli pa jih bodo zagotovo tudi starejši slavljenci.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja