Dom in vrt

Moderne spalnice so pogosto opremljene s pohištvom po meri

Spalni prostor je med vsemi prostori v vašem domu zagotovo med pomembnejšimi, saj v njem preživite noč, tu pa tam si najverjetneje v njej privoščite še dnevni počitek. Če ravno v tem hipu opremljate takšen prostor, morate najprej vedeti, ali bo opremljen klasično ali moderno.

Če so vam bolj po godu moderne spalnice, je velika verjetnost, da boste morali kar nekaj spalnega pohištva naročiti po meri. Vsekakor pa to še zdaleč ni nujno. Lahko da boste imeli srečo in boste v salonih s pohištvom našli moderne kose, ki vam bodo povsem ustrezali.

Garderobne omare v modernih spalnicah

moderne spalniceZa moderne spalnice so značilne posebne garderobne omare. Praviloma so narejene z drsnimi vrati. Moderna spalnica se pogosto odlikuje po vgradni omari namesto po klasični samostoječi. Vrata na garderobnih omarah modernih spalnic so vse pogosteje steklena. V notranjosti in zunanjosti so takšne omare neredko opremljene z modernimi LED svetili.

Posteljni okvirji moderne spalnice so iz inoxa, železa, aluminija ali lesa. v trendu so na primer tudi oblazinjeni posteljni okvirji. Lahko pa je oblazinjeno samo vzglavje ležišča.

 

Postelje v modernih spalnicah

Moderne spalnice lahko vključujejo številne možnosti ležišč. Na trgu so na primer zelo priljubljene dvižne postelje, ležišča z dodatnimi predali, postelje, kjer se nočne omarice lahko pospravijo kar po njih ter podobno.

Sicer pa pri opremljanju moderne spalnice ni strogih pravil. Sicer obstajajo številni trendi, ki jim nekateri slepo sledijo in so pri opremljanju povsem zadovoljni z rezultati. Spet drugi svojo spalnico na moderen način želijo oblikovati oziroma opremiti povsem po svoje, kar pa je seveda tudi povsem v redu.

Če pri opremljanju vašega doma oziroma spalnice nimate primernih idej, je dobro, da poiščete strokovno pomoč, na primer notranjega oblikovalca. Sicer pa imate na spletu veliko dobre ponudbe. Na voljo so vam podjetja, ki se predstavljajo na svojih spletnih straneh. Na njih boste lahko našli tudi izjemno koristne informacije v obliki učinkovitih nasvetov.

Ponudbo spalnic si lahko ogledate na povezavi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja