bet365 stave
Šport in prosti čas

Na bet365 zaživele nogometne zelenice

Na sploh prvič odkar lahko pomnimo, je nek svetovni dogodek dodobra ohromil ves svetovni šport in s tem tudi popolnoma zaustavil celotno športno industrijo. Nekatere nogometne zelenice niso mirovale niti ob izbruhu vojn, novodobna pandemija pa je lastnoročno v parih tednih prekinila niz neporaženosti športa in tako povzročila paniko med številnimi športnimi navdušenci.

Ob rahljanju zdravstvenih in drugih ukrepov pa se je končno začelo tudi dogajati na nogometnih igriščih. Na Športnem Portalu https://www.sportni-portal.com/bet365 si lahko ogledate, katere lige bodo letos zaključile tekmovanja in katere so se že predčasno končale. Poleg zaključka državnih prvenstev in Lige prvakov pa je na Bet365 ponovno na voljo ogromno ponudbe prijateljskih tekem nižjeligaških klubov.

Kaj lahko pričakujemo v poletnih mesecih?

Prestavljenih je kar nekaj mednarodnih tekmovanj, vključno z Uefinim U-21 evropskim nogometnih prvenstvom, ki bi se moralo odvijati v Sloveniji, vseeno pa se lahko nadejamo, da bo v poletnih mesecih ponudba na Bet365 vsekakor nogometno obarvana. Prevladovanje prijateljskih nogometnih srečanj in državnih prvenstev bo poleg ekshibicijskih teniških in državnih turnirjev zaznamoval tudi mednarodni FIVB turnir v odbojki na mivki v Ljubljani, na katerem bodo lahko prisotni tudi gledalci, seveda v omejenem številu. Tudi ta dogodek boste lahko spremljali v živo na Bet365.

Kakšna pa je prihodnost dvoranskih športov?

Kako se bo situacija z dvoranskimi športi razpletla, ni še popolno jasno. Pri nas je pričetek rokometnega državnega prvenstva predviden za začetek septembra. Tudi dvoboje hokeja na ledu boste lahko pričeli na Bet365 spremljati v sredini septembra, na razporede drugih dvoranskih športov kot so košarka, dvoranski nogomet in odbojka, pa bo na žalost potrebno še malce počakati.

Ne glede na to, kakšen bo razplet pandemije, smo lahko prepričani, da športne ponudbe na Bet365 zagotovo ne bo manjkalo. V vzponu so namreč tudi t.i. e-športi, kateri premikajo mejnike in nekako krpajo praznino, ki nam jo je pustila odsotnost športa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja