Nekategorizirano

Nočna 10ka

Coca-Cola Slovenija je glavni pokrovitelj enega najlepših tekov pri nas – Nočne 10ke, ki jo organizirajo Vitezi dobrega teka. Nočna 10ka je eden redkih tekov v tem delu Evrope, ki dejansko poteka ponoči. Glavni tek, točno 10 kilometrov dolg krog in pol okoli Blejskega jezera, se namreč prične natanko ob 10. uri zvečer, ko nastopi trda tema. Reka lučk takrat zaokroži na progi okrog jezera in že pogled nanje je nekaj posebnega. Za letošnjo jubilejno Nočno 10ko, ki bo na Bledu potekala že deseto leto zapored, je na voljo kar 3.000 mest!

Na Nočno 10ko z Juretom Koširjem

Bled ima za Jureta svoj čar. Ljub mu je zaradi idilične narave in tekaških poti, po katerih nabira svoje kilometre. Tudi letošnje leto bo na seznam svojih tekaških izzivov dodal Nočno 10ko in jo pretekel v vaši družbi!

Teci z nami in se poteguj za brezplačno startnino Nočne 10ke! Izmed vseh rednih udeležencev tekaških treningov bo izbranih nekaj, ki jim bo Coca-Cola Slovenija omogočila brezplačno udeležbo na teku Nočna 10ka, ki bo 9. julija potekala na Bledu. Tekači se bodo teka udeležili v spremstvu Jureta Koširja, ambasadorja projekta Pospeši ritem.

Vsak tekač, ki se udeleži Nočne 10ke prejme tudi inovativno tekaško darilo. Vsak, ki priteče v cilj, prejme tudi unikatno medaljo – desertno vilico, s katero se posladka z zasluženo kremno rezino. Tekači že konec prvega kroga tečejo čez prireditveni prostor, kjer jih pričaka bučno navijanje in spodbujanje zvestih navijačev Nočne 10ke. Nočno 10ko vsako leto pospremi tudi pestro spremljevalni program, ki vključuje predstavitvene stojnice, kulinarična doživetja ter glasbeno dogajanje.

Vitezi dobrega teka

Nočno 10ko že deset let zapored organizirajo Vitezi Dobrega Teka, društvo z Bleda, ki ima trenutno več kot 200 aktivnih članov z vse Slovenije. Vitezi Dobrega Teka so ena najopaznejših rekreativnih skupin, ki jih združuje predvsem veselje do rekreacije, zabave in dobre volje. Organizacija tekaških prireditev je ena njihovih najpomembnejših dejavnosti, poleg tega pa skupaj tečejo, kolesarijo, hodijo v hribe, se ukvarjajo s triatlonom in še čem. Že od začetka organizirajo izlete na večje domače in tuje tekaške prireditve, mednje sodijo maratoni v Ljubljani, Radencih in Sežani, Berlinu, Rimu, Parizu, Amsterdamu, Stockholmu, Pragi in New Yorku.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja