facebook seminar
Storitve

Obvladajte Facebook kot profesionalec

Imate svoje podjetje ali le delate v takšnem, kjer ste zadolženi za komunikacijo na družbenih omrežjih? Čeprav se vam ne zdi pomembna naloga, pa je še kako bistvena za nastop podjetja na trgu. Družbena omrežja so pogosto prvi stik, ki ga imajo potencialni potrošniki z vami in verjetno ni treba poudarjati, da je dobra komunikacija bistvena za uspeh podjetja. Torej, če želite bolj učinkovito izkoristiti njihov potencial, pridobiti nove stranke, povečati promet na spletni strani in vzpostaviti stik z vašimi sledilci, je Facebook seminar vaš prvi korak k uspehu. Na dvournem spletnem izobraževanju boste izvedeli vse, kar vas je zanimalo in česar sploh niste poznali.

webinar1

O čem bo tekla beseda?

Na webinarju se boste seznanili s praktičnim znanjem, triki, primeri dobre prakse ter vsemi ostalimi prvinami uspešnega upravljanja družbenih omrežij. Facebook seminar je razdeljen v naslednje sklope:

  • delovanje družbenih omrežij (predstavitev algoritmov in mehanike delovanja)
  • priprava vsebin za objave (pravila za objavljanje, kakšna vsebina je primerna, skrivnosti za povečanje odzivnosti sledilcev)
  • kako izboljšati rezultate vaših objav (nasveti in triki za izboljšanje rezultatov, primeri dobrih praks)
  • kako uspešno upravljati družbena omrežja (priprava strategije, predstavitev orodij za učinkovitejše upravljanje, kako brati podatke in jih analizirati)
  • odgovarjanje na vaša vprašanja

webinar2

Zakaj se prijaviti na Facebook seminar?

Znanja ni nikoli dovolj, sploh v svetu digitalnega marketinga, kjer se vse spreminja s svetlobno hitrostjo. Facebook seminar je namenjen vsem skrbnikom družbenih omrežij, sodelavcem v marketingu in na splošno vsem, ki se želite bolje seznaniti z delom na družbenih omrežjih. Ta Facebook seminar vas bo seznanil in opremil s triki, primeri dobre prakse in vsemi ostalimi prvinami za uspešno upravljanje različnih kanalov družbenih omrežij. Predavali bodo strokovnjaki iz področja community managementa, ki si bodo vzeli čas tudi za vaša vprašanja in dileme. Seveda pa po izvedenem izobraževanju prejmete tudi posnetek in gradivo, ki si ga lahko kadarkoli ogledate za nazaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja