potovanja za družine
Turizem

Okrepite družinske vezi s pomočjo potovanja za družine

Kakovostno preživljanje časa z družino je najpomembnejše, potovanja za družine pa so popolna za to. Ker se vsi ponudniki potovanj zavedajo, da starši največkrat dobijo dopust ob počitnicah šoloobveznih otrok, so v ponudbah posebna potovanja za družine ob krompirjevih počitnicah. Ta potovanja so krajša, zato so tudi bliže, lahko izberete potovanja na Hrvaško, na primer v Stubičke toplice, oddih na Madžarskem ali pa ostanete kar v Sloveniji in na primer obiščete Veliko planino, ki je še posebej primerna za družine, saj je pot nezahtevna, otroci bodo lahko videli teličke, cela družina pa se bo naužila svežega zraka in se okrepčala z ajdovimi žganci in domačim kislim mlekom.

Adrenalinsko in pravljično potovanje za družino

Popolno potovanje za družine bosta tudi priljubljeni destinaciji, adrenalinski Gardaland in pravljični Disneyland. Za svoje otroke in tudi zase lahko kupite potovanje v Gardaland v Italiji, pri čemer so v ceno vključeni vstopnica v zabaviščni adrenalinski park, avtobusni prevoz, spremstvo in nezgodno zavarovanje. Zagotovo boste še okrepili družinske vezi in si nabrali čudovite spomine za prihodnja leta. Gardaland pa lahko obiščete tudi ponoči, kar je še posebej pustolovsko. Izberete lahko tudi potovanje v omenjeni zabaviščni park, ob katerem pa dobite tudi vstopnico za akvarij Sea Life in se ob zabavanju tudi česa naučite. Ne pozabite, v življenju se ves čas učimo in tudi otroci bodo veseli praktične lekcije.

Krompirjeva potovanja za družino

Oglasi za potovanja vas vabijo tudi na potovanje v Pariz, na katerem lahko obiščete Disneyland in se rokujete z Mikijem Miško in si ogledate pravljični sprevod, vaši otroci pa bodo po obisku še raje brali pravljice. Za krompirjeve počitnice, ko bo že hladneje, se lahko odpravite na jug Češke in si ogledate prelepa mesta in gradove ali se odpravite na organiziran izlet v San Marino, Rimini in Bologno ter spoznate kulturno dediščino in razvajate svoje brbončice z božanskimi okusi mediteranske hrane. Privoščite sebi in svoji družini doživetja polna potovanja, za katera ne boste odšteli premoženja, hkrati pa boste še izboljšali svoje odnose in se imeli še raje, morda pa tudi spoznali nove prijatelje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja