Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Okt 23, 2018 in Mobilna telefonija

Ovitki za iPhone 7 pristajajo vsem

Ovitki za iPhone 7 pristajajo vsem

Pametne telefone večina ljudi uporablja vsak dan – kamor gre lastnik, tja gre telefon. Slednji je postal pravi pravcati modni dodatek in statusni simbol. Boljši je telefon, uspešnejši je lastnik tega telefona. Nekateri želijo uskladiti telefon s svojo obleko ali preprosto s slogom in barvno shemo določenega dne.

Takšno uskladitev omogočajo ovitki za iPhone 7 v spletni trgovini na naslovu https://www.smartslam.si/apple/iphone-7-7s. Možati moški bodo lahko izbirali med prosojno črnimi ovitki, jekleno sivimi ovitki, ultra tankimi mat črnimi ali črno sivimi ovitki, črnimi ovitki s črtastim vzorcem ali vzorcem medenega satovja. Seveda pa so tudi moškim všeč ovitki za iPhone 7, ki niso črne barve, modre barve ali sive barve.

Ovitki za iPhone 7 v odtenkih mavrice

Dekleta in ženske bodo lahko izbirale med ovitki za iPhone 7 v vseh mogočih odtenkih mavrice in tistih, ki so vmes. Izbirati je mogoče med vsemi motnimi barvnimi odtenki, nato so na voljo polprosojni barvni ovitki, ki so jih nekateri poimenovali želejasti, ti dovoljujejo, da se skozi vidi barva telefona. V ponudbi pa niso ponujeni le ovitki za iPhone 7, ki so enobarvni.

Vsekakor ne, danes je mogoče prav vse! Zato so na voljo ovitki za iPhone 7, okrašeni z raznimi vzorci, pisanimi, monotonimi, s potiski, elegantni, dekliško igrivi, robustni ali takšni v slogu minimalizma. Pri izbiri se ni treba držati stereotipov. Ponujeni ovitki za iPhone 7 v rožnatih ali rdečih odtenkih se lahko znajdejo tudi v moških rokah.

Ovitki za iPhone 7 za dobro razpoloženje

Vsi ovitki za iPhone 7 so kakovostni, vmes pa se da najti tudi takšne, ki ne nudijo le enojne zaščite, temveč nudijo kar dvojno zaščito. Z dvojno zaščito bo vaš pametni telefon praktično nepremagljiv! Ovitek za dvojno zaščito je lahko izdelan iz dveh različnih materialov, na primer iz termoplastičnega poliuretana ali krajše gume TPU, in iz kovine. Guma TPU poskrbi, da vam telefon ne bo drsel iz rok, dvojni kovinski rob pa ga zaščiti pred padci in udarci. Dober oprijem je pomemben, da lastniku telefon ne spolzi iz rok. Robovi pa so najbolj izpostavljeni zunanjim dejavnikom, zato jih je treba kar najbolje zaščititi.

Post a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja