prodniki 2
Dom in vrt

Po okrasni kamniti stezici v svoj čarobni vrt

Naj vaš vrt postane prazno platno, ponudba okrasnega kamna podjetja PietraProject (https://www.pietraproject.si/okrasni-kamen/prodniki) je pisana paleta najrazličnejših barvnih odtenkov, unikatni prodniki neomejenih oblik, barv, vzorcev in velikosti pa kapljice barve. Čas je, da ustvarite svoje umetniško delo ter svoj vrt preobrazite v edinstveno oazo, namenjeno počitku, sprostitvi in druženju z najbližjimi.prodniki

Prodniki so visokokakovosten okrasni kamen, namenjen uporabi na zunanjih površinah, pa tudi v notranjih prostorih. Možnosti uporabe so praktično neomejene, če se le prepustite domišljiji. Uporabite jih lahko kot okras ob vrtnih gredicah in ribnikih ter v cvetličnih loncih, kot kreativen dodatek monotonim betoniranim ali travnatim površinam, za razmejitev dvorišča ali dopolnitev talnih oblog in nasutje vrtnih poti, celo za zasutje ravnih streh. S premišljeno uporabo dekorativnega kamna na terasi, bo vaš najljubši poletni kotiček zasijal v povsem drugačni in nadvse elegantni podobi, vaša negovana zelenica pa bo v kombinaciji s prodniki kontrastnih vzorcev in barv postala čisto pravi skrivni čarobni vrt.

prodniki 3

Ker so iz 100% naravnega materiala, je čudovito dejstvo, da je čisto vsak kamen unikat, ki se tudi čez sto let ne bo spremenil ter bo ohranil svoje barvne odtenke, obliko in sijaj. Visokokakovostni prodniki so namreč odporni na čas ter povsem neobčutljivi na temperature in vremenske razmere. Izbirate lahko med različnimi velikostmi in neskončno veliko oblikami, med nešteto vzorci in barvnimi odtenki, med naravnim, bolj ali manj zaobljenim ter lomljenim kamnom.

prodniki 1

Izdelki podjetja PietraProject so najvišje kakovosti ter so na voljo v različnih količinah in pakiranjih, kar omogoča najbolj optimalno uporabo ter kombiniranje posameznih kolekcij. Možnosti, glede na vaš okus, želje, pričakovano atmosfero ter obstoječo estetsko zasnovo vrta, so praktično brezmejne. Prodniki črnega marmorja bodo vaši umetnini dodali ščepec mističnosti in elegance, rožnati odtenki nekaj igrivosti in radoživosti, bel marmor pa bo vse skupaj umiril ter skupaj z zemeljskimi toni ustvaril popolno harmonijo v vašem koščku raja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja