Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Nov 17, 2017 in Nekategorizirano

Podjetje za servis viličarjev naj popravlja vse znamke

servis viličarjevKar se tiče viličarjev je biti zelo težko pameten, katere so tiste znamke, ki se bolj kvarijo in katere so tiste znamke, ki se kvarijo manj. Pravzaprav je za čisto vse viličarje potreben servis viličarjev prej ali slej, zagotovo pa se boste še najbolj rešili velikih stroškov s popravilom, če boste opravljali redni servis. Kako pogosto svetuje servis viličarjev Vetis, ki so res že pravi strokovnjaki na tem področju, smo za nasvet povprašali kar njih. Kot vidijo iz izkušenj, je največja razlika v tem, kako in v kakšnih pogojih se viličarja uporablja. Zelo težki pogoji, preobremenjenost in zelo pogosta uporaba lahko število delovnih ur, ki jih opravimo brez popravila, celo razpolovi.

 

Če želite opravljati servis viličarjev čim redkeje, se odločite za električnega viličarja

Torej, če boste viličarja uporabljali v težkih pogojih, če bo le – ta zelo v uporabi, potem se res odločite za električnega viličarja. Le pri tej vrsti boste servis viličarjev opravljali na 500 delovnih ur, sicer pa boste servis viličarjev Vetis po svojih izkušnjah tako pravi, opravljali še na manj delovnih ur, pri plinskem viličarju le na 200 delovnih ur, pri dieselskem pa na 300 delovnih ur. Razlika je torej zelo velika, če pa to seštejemo na nekaj let, pa je strošek lahko že bistveno večji. Seveda pa je še nekaj, pomembno je, kdo vam servis viličarjev opravlja in kako kvalitetno.

Tudi če boste servis viličarjev opravljali preventivno po navodilih proizvajalca, pa serviser ne bo dober, ne bo nič. Katerega pa izbrati, da bodo izkušnje dobre? Najbolje, da kar omenjeno podjetje, saj boste dobili celo 6 mesečno garancijo na opravljeno delo, ker so tako prepričani v kvaliteto svojega dela. Tako ste lahko prepričani, da tudi v primeru, da servis viličarjev ne bo pravilno izveden, da vam bodo brezplačno opravili novo popravilo in odpravili napako tako, kot je treba.

Post a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja