poganjalec za enoletnika Vlakec
Igrače

Poganjalec za enoletnika je udoben

Poganjalec za enoletnika Vlakec prodaja kot eden redkih in kjer je leseni poganjalec primeren res za tiste res prve korake s tem kolesom. Izdelan je posebej za majhne otroke, ki najprej nanj le sedejo in se naučijo, kako je najbolj udobno sedeti, nato se privadijo na občutek krmila v ročicah, med sedenjem pa se naučijo loviti ravnotežje. Drugi korak je premikanje poganjalca tako, da z njim hodijo. Povsem razumljivo, saj je pred tekom treba čim bolje obvladati hojo. Majhen poganjalec za enoletnika in vsaj leto in pol star otrok sta po tem, ko se skupaj odlično premikata s hojo, pripravljena na skupen tek, seveda bolj počasen in previden tek.

Poganjalec za enoletnika in starejše

Seveda pa poganjalec za enoletnika ni edino, kar se dobi v ponudbi. Obstajajo tudi poganjalci, izdelani za otroke, ki so starejši od enega leta in se razlikuje po večji nosilnosti, zato naj nikar poganjalec za enoletnika ne bo namenjen vašemu petletniku, zamenjajte ga že prej. Sicer imajo vsi tudi nastavljiv sedež, ki je nastavljiv po višini, saj niso vsi otroci enako veliki, ne glede na enako starost. Pomembno pri poganjalcu je to, da se otrok ves čas z nogami dotika tal, saj ga le tako lahko otrok varno in enostavno obvladuje.

Poganjalec za enoletnika bo zvest

Če je le mogoče na kakršen koli način otroka čim bolje pripraviti na kaj, v tem primeru na vožnjo s kolesom in verjetno še na kak drug šport, pa stabilno in lepo hojo, ali otroku olajšati prehod na kompleksnejše gibe, stvari, zakaj mu tega starši ne bi omogočili? To bodo storili z nakupom poganjalca v trgovini Vlakec, ki je kakovostno izdelan, dovolj stabilen, a hkrati lahek ter udoben za otroka. Če bo otroku poganjalec za enoletnika všeč, bo postal otrokov zvesti spremljevalec na sprehodih in počitnicah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja