Nekategorizirano

Posteljica za dojenčka naj bo lesena, lahko pa tudi okrašena

posteljica za dojenčkaStarši smo si različni, eni so zadovoljni z vsem, kar dobijo, spet drugi so malo bolj izbirčni, tretji želijo, da je izdelek le uporaben, spet četrti pa si želijo, da je izdelek tudi lep. V katero koli kategorijo oz. skupino že sodite, prav gotovo se bo našla tudi takšna posteljica za dojenčka, ki vam bo všeč. Prav tako, ko je postelja za odrasle lahko različna, je lahko različna tudi posteljica za dojenčka. Edina razlika je v tem, da se vedno držite tega, da je posteljica za dojenčka narejena iz lesa in v kolikor je le ta barvan, naj bo z barvami, ki so za otroke primerne in tudi testirane.

 

Posteljica za dojenčka je lahko okrašena z različnimi vzorci, različnimi barvami, lahko pa je povsem iz naravnega nebarvanega lesa

Če samo malo pogledamo, kakšna posteljica za dojenčka vse se dobi pri različnih ponudnikih, potem kaj hitro lahko ugotovimo, da je ponudba dokaj podobna. Pa saj kaj veliko z lesom roko na srce ne moremo narediti, če mora biti oblika enaka. Je pa lahko posteljica za dojenčka tudi malo drugačnih barv, lahko ima kakšne slikice na stranicah ob glavi ali nogah, lahko tudi kakšno igračo ali pa kaj podobnega. Super je, da sta obe stranski stranici prazni, da otrok dobi dovolj svežega zraka, stranica ob glavi in nogah pa je lahko tudi polna ali pa pol polna, kjer so lahko vsi ti okrasi. Seveda, barvana pa je lahko celotna posteljica za dojenčka ali pa le deloma, pač odvisno, kako si želite.

Trgovin, kjer se dobi posteljica za dojenčka, je kar nekaj, mnogim pa je všeč kar Otroška trgovina, saj gre za spletno prodajalno in si je izdelke bistveno bolj enostavno ogledati in tudi ceneje kupiti kot v kakšnih znanih trgovinah, ki so širom Slovenije in kamor zaradi dobrega marketinga zahaja ogromno ljudi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja