potovanje v ZDA
Turizem

Potovanje v ZDA je lahko izredno zanimivo

Ste se že kdaj vprašali, zakaj nas toliko na dopust potuje vedno na morje, večina na slovensko ali hrvaško obalo, kjer nam je kultura že povsem znana in razumljiva, ne odkrivamo ničesar novega, prav veliko stvari si tudi ne moremo ogledati, da bi rekli, da smo nekaj novega videli? Zakaj ne bi letos planirali dopusta malo drugače, in sicer se ne bi odločili za potovanje v ZDA, ki ga tolikokrat vidimo predstavljenega v raznih oddajah? Ampak, zakaj ne bi naredili še malo drugače in te države spoznali še malo drugače, bolj avanturistično, kot potovanje v ZDA ponuja Shappa in katerega opis si lahko pogledate tu: https://www.shappa.si/potovanja/amerike/potovanje-zda-nacionalni-parki.html?

Verjemite, ne bo vam žal

Verjetno vsak ponovno pomisli, da bi šel v Kalifornijo ali pa ob Karibsko morje in se tam izležaval na neskončnih lepih peščenih plažah. Saj ne rečem, nič ni narobe s tem, ampak nič pa tudi ni narobe, da si enkrat pogledate na primer vhodni del Združenih držav Amerike, raziščete tudi kulturo, pa Amiše, pa Washington, torej celotno vzhodno obalo, ki ima tudi prelepe plaže za tiste željne plaž in uživanja v vodi, ki je ne nazadnje tudi čisto drugačno doživetje kot pa vedno Sredozemsko morje. Potovanje v ZDA je zagotovo lahko vznemirljivo, je pa super, da si najdete turistično agencijo kot je Shappa, ki točno ve, kako se državo na polno doživi ter kaj mora ponuditi, da bodo udeleženci presrečni in se vrnili domov polni novih doživetij.

Enkrat v življenju si lahko privoščite

Navade ljudi se v končni fazi na srečo tudi spreminjajo. Če smo bili še ne dolgo nazaj povsem zaprti in se nismo odločili za nobeno potovanje, pa je danes drugače. Ljudje se sicer vedno bolj odločajo tudi za potovanje v ZDA, ampak če se odločate za potovanje v ZDA v svoji lastni režiji, ko boste veliko časa tudi iskali, kako se nekam pride, kaj je še zanimivega, kako pogledati, da je pravi kot … to ne bo enako doživetje, kot če se odločite za vodeno potovanje v ZDA, ki je kljub vodenju še vedno čisto sproščeno in brez nekih hudih in napetih urnikov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja