mobilni paketi
Mobilna telefonija

Predplačniški paket lahko razširite tudi za internet

Razlogov, zakaj se nekdo odloči za predplačniški paket, je veliko. Sicer je večina mnenja, da se predplačniški paket ne splača vzeti, ampak raje najcenejši naročniški paket, ampak zavedajte se, da razlogi, zakaj predplačniški paket, obstajajo in jih ni malo. Ampak ne bomo zdaj razpravljali o tem, kateri so in zakaj se ljudje zanj odločajo, ampak o vseh možnostih, ki jih imamo.

Predplačniški paket ima omejitve, vsaka enota nekaj stane, na voljo pa imamo le tak budget, kot ga naložimo na svoj uporabniški račun. Največ težav nastaja z uporabo interneta in če si želite le – tega povečati, pač poglejte, kateri mobilni paketi vse obstajajo za internet. Večinoma imate pri vsakem ponudniku vsaj 2 ali pa 3 različne pakete, med katerimi vsak obsega različno količino podatkov, ki jo lahko porabite.

Mobilni paketi so na prenesen MB dražji za male vrednosti kot višje

Povsem logično je, da boste za zakup podatkov plačali na MB več, če boste vzeli najcenejši paket. V kolikor boste dali že okoli 10 €, boste praviloma dobili že okoli 2 GB, za 15 – 20 € pa boste dobili že 10 GB prenosa podatkov, kar pa je že ogromno. Mnogi se za tak dodaten, predvsem večji zakup, odločijo v času dopusta, še posebej v kolikor želijo tudi na dopustu kakšno stvar narediti za službo ali pa si pač želijo omogočiti brezskrbno igranje spletnih igric.

Je pa treba dodati to, zakupljeno količino podatkov večinoma čisto vsak predplačniški paket pri čisto vsakem operaterju velja za obdobje enega meseca, zato bodite pozorni, kdaj boste aktivirali dodaten zakup. Nakup podatkov in aktiviranje pa lahko praviloma poteka na več načinov, lahko kupite vrednostnico, lahko v centru vašega operaterja, lahko pa vse uredite tudi preko spleta, vendar pa samo v primeru, da imate pri istem operaterju sklenjeno naročnino in tudi predplačniški paket. Če je predplačniški paket pri katerem drugem operaterju, ga lahko polnete le na spletu ali pa v centrih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja