Poliglot
Prevajanje

Prevajanje v hrvaščino, uradni jezik

Republika Hrvaška je od julija leta dva tisoč trinajst članica Evropske unije. Hrvaški jezik, ki je uradni jezik v Republiki Hrvaški, je torej eden od evropskih jezikov, ki je uraden jezik tudi Bosni in Hercegovini. Tudi v Sloveniji je veliko takšnih posameznikov, ki so po narodnosti Hrvati in še po letih življenja v Sloveniji pravzaprav govorijo svoj materni, hrvaški, jezik. Ljudje hrvaške narodnosti so naseljeni ne le po celotni Evropi, tudi v Ameriki in Kanadi. Tako se pride do precej velikega števila ljudi, katerih prvotni jezik je hrvaški jezik. Tudi agencija Poliglot se zaveda tega dejstva, zato daje veliko poudarka na prevajanje v hrvaščino.

Prevajanje v hrvaščino z izkušnjami prevajalca

To pomeni, da prevajalska agencija Poliglot sodeluje le s takšnimi prevajalci, ki so bili preverjeni in so se izkazali in dokazali kot najbolj odlična izbira za prevajanje v hrvaščino. Prevajalska agencija želi strankam ponuditi kakovostne prevode, ki so hkrati še cenovno ugodni. Najbolj kakovostno prevajanje v hrvaščino je po mnenju prevajalske agencije tisto prevajanje, ki ga opravi prevajalec, katerega materni jezik, naravni jezik je hrvaški jezik. S to agencijo za prevajanje sodelujejo takšni prevajalci, lektorji in tolmači za hrvaški jezik, ki imajo za sabo leta izkušenj. Nudijo prevode iz slovenskega jezika v hrvaški jezik in iz hrvaškega jezika v slovenski jezik.

Prevajanje v hrvaščino in sorodne jezike

Pomembno je to, da prevajalci, ki za omenjeno prevajalsko agencijo opravljajo prevajanje v hrvaščino, niso le naravni govorci, ampak tudi živijo na Hrvaškem. To je pomembno zato, da je vidno, da so v stalnem stiku s svojim maternim jezikom, da spremljajo novosti in odtenke pomenov, kar je izjemnega pomena pri prevajanju. Prevajalec, ki ni stalno v stiku s svojim jezikom, lahko izgubi svoj čut za materni jezik. Glede na to, da so med hrvaškim, srbskim, črnogorskim in bosanskim jezikom pomembne, a majhne razlike, vam agencija ob naročilu prevoda v hrvaški jezik in enega od naštetih jezikov ponudi poseben popust. Mogoče je naročiti prevode za vse vrste besedil, tehničnih, naravoslovnih in s področja družboslovja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja