prozoren Huawei p10 ovitek
Mobilna telefonija

Prozoren Huawei p10 ovitek najmanj spremeni izgled

Vam je izgled vašega novega Huawei telefona zelo pomemben, ker ste telefon izbrali tudi na tej osnovi? Potem kakšen etui zagotovo ne bo prišel v poštev za vaš telefon, saj ga popolnoma zakrije in se telefon vidi šele takrat, ko odlistate vrhnji del etuija. Potem pa je tako, za vaš novi na primer telefon Huawei p10 ovitek ali pa bumper prideta v poštev.

Vendar pa če si želite zagotoviti res dobro rešitev, potem vam za vaš novi aparat Huawei p10 ovitek pride kot edini v poštev, saj bumper nudi zaščito le stranicam, kar pa je za te nove in občutljive telefone popolnoma premalo. Zdaj, če si zares želite, da se vaš telefon vidi, potem bo prozoren Huawei p10 ovitek za vas res edina rešitev, saj le tak ovitek omogoča, da se vidi telefon v celoti.

 

Prozoren Huawei p10 ovitek zna biti pri določenih prodajalcih izredno slab, zato glejte, pri kom ga boste kupili, Smartslam je gotovo dobra izbira

 

Prozorni ovitki načeloma res pomenijo, da so sestavljeni le iz gume. Vendar pa je zelo pomembno tudi to, kako debela je guma in kakšna je njena sestava. Seveda, če je tak za Huawei p10 ovitek zelo tanek, potem ne morete pričakovati neke zaščite. Bolj je to potem zaščita pred praskami in nič drugega. Kar pa se tiče sestave pa je tako, da mora biti takšna, ki omogoča, da za telefon Huawei p10 ovitek ublaži vse tresljaje, do katerih pride ob padcu telefona, saj se le na tak način telefon resnično zaščiti.

prozoren Huawei p10 ovitek

Glede na to, da pa je še posebej pri takšnih modelih sestava problematična, pa vam svetujemo, da za vaš Huawei p10 ovitek kupite pri podjetju Smartslam, saj pri njih prodajajo le tiste najbolj kakovostne. Sicer je res, da boste odšteli kakšen evro več, vendar pa ste lahko vsaj prepričani, da si boste za vaš telefon Huawei p10 ovitek kupili takšen, kot ga naprava resnično potrebuje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja