registracija delovnega časa allhours.si
Storitve

Registracija delovnega časa je rešitev

Družbeni sistem sestoji iz posameznikov različnih spolov, starosti in obveznosti. Eden od temeljev celotne družbe pa je ekonomski sistem, ki deluje na kroženju denarja. Slednjega se da zaslužiti predvsem z delom. V različnih podjetjih, organizacijah in institucijah potekajo različni opravki. Zato obstaja tudi več delovnih izmen. Določeni ljudje delajo v treh izmenah, nekateri pa le v eni. Svoje naloge opravljajo dopoldan, popoldan ali celo ponoči. Največja zmeda nastane, ko podjetje zaposluje veliko število delavcev. Še huje je, ko ti delajo vsak teden različno. Za takšne institucije je nujna registracija delovnega časa Allhours je zanje našel odlično rešitev. Ne dovolite, da v vaših prostorih zavlada kaos.

Registracija delovnega časa gladko deluje

Predvsem je treba poskrbeti, da delo poteka nemoteno. To pa zaobjema čisto vse procese, ki potekajo v okviru ene ustanove. Delovne procese bo znatno olajšala registracija delovnega časa Allhours z njo zagotavlja odličen pregled nad številom delovnih ur. Dober vodja dobro pozna vse zaposlene. Natančno ve, kdo je v službi in koga ni. Vedeti mora točno uro prihoda in odhoda ter vse poslovne izlete. Redna zamujanja ali izostanke iz delovnega mesta prikaže prav registracija delovnega časa. Nadrejeni s pomočjo pregleda nad prihajanjem, odhajanjem in nadurami določajo o tem, kdo bo ostal del skupine. Odločajo o tem, kdo zasluži povišanje plače. Izve, kdo je v primerjavi s sodelavci premalo učinkovit.

Registracija delovnega časa za poštenost

Ne sme se spregledati, da registracija delovnega časa razkrije še eno pomembno plat delovnih razmerij. Vsak državljan ima določene pravice. Nihče naj ne bi delal več kot dvanajst ur naenkrat. Če dela pol dneva, mora vmes imeti vsaj en dan prost. Kdor na delovnem času preživi le 240 minut, na primer nima pravice do malice. Torej registracija delovnega časa pove tudi to, ali je delodajalec pravičen. Razkrije, ali deluje v sladu z veljavno slovensko zakonodajo. Poskrbi tako za nadrejene kot podrejene in ohranja poštenost.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja