registrator delovnega časa špica
Storitve

Registrator delovnega časa olajša pregled

Velike institucije zaposlujejo veliko število ljudi. Mogoče je, da ti ne začnejo delati ob istem času. Kako naj vodilno osebje ve, da vsi pridejo pravočasno na delo? Tukaj nastopi Špica, ki prav takšnim organizacijam ponuja registrator delovnega časa. Vse o napravi si lahko preberete s klikom na to povezavo: https://www.spica.si/registrator-delovnega-casa. Izvedeli boste, da je registrator delovnega časa nekaj, kar potrebujete za uspešno poslovanje. Svojemu kadrovskemu oddelku boste omogočili večjo učinkovitost. Preprečili pa boste tudi morebitne krivice ali škodo. Oddelanim uram bo veliko lažje slediti, če se bodo vsi primorani prijaviti ali odjaviti, vsakokrat ko pridejo na delo ali gredo na odmor.

Registrator delovnega časa rabi mobitel

Podjetje Špica je zasnovalo registrator delovnega časa, za katerega niso potrebne kartice. S tem so prihodnjim strankam prihranili čas in denar. Ni treba izdelati plastičnih pripomočkov in čakati nanje. Namesto tega se uporabi predmet, ki ga imajo vsi – mobilni telefon. Ta registrator delovnega časa ima programsko opremo, imenovano Time&Space in All Hours. Že imeni povesta, da se nadzorujejo delovne ure, zato da se lažje upravlja za zaposlenimi. Tak registrator delovnega časa bistveno olajša delo tako kadrovnikom kot računovodji. Ker je vse elektronsko zabeleženo, ni možnosti, da bi prišlo do napake ali namernega napačnega poročanja. Še večjo varnost in zanesljivost pa zagotavlja druga napravica istega podjetja.

Registrator delovnega časa na prstni odtis

Poleg že omenjenega je na voljo tudi registrator delovnega časa, ki je biometričen. To pomeni, da omogoča registracijo s prstnim odtisom. Nič več se vam ni treba bati, da se bo namesto enega zaposlenega prijavljal kdo drug. To zna biti težava pri velikih organizacijah, kjer je nemogoče spremljati vsakogar, ki dela tam. Odločitev za tak terminal pa vas ne bo prikrajšala za nobeno funkcionalnost standardnega. Namestite ga lahko kjer koli vam ustreza. Mesto lahko najde tudi zunaj, saj je ustrezno zaščiten. Vgrajeni čitalnik odtisov je zelo zanesljiv. Zdaj ste lahko stoodstotno prepričani, da so vsi podatki pravilni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja