Mobilna telefonija

Samsung Galaxy Z flip: zložljiv telefon za vsak žep

Pametni telefon Samsung Galaxy Z flip je prvi mobilni telefon, ki se ponaša s prepogljivim steklenim zaslonom. Njegova nova, zložljiva oblika ter majhnost in trpežnost vam omogočajo, da priročno zloženi telefon Samsung Galaxy Z Flip zlahka prenašate v hlačnem žepu, damski torbici ali med pohodniško opremo. Kljub navidezni krhkosti telefon odlikuje visoka trpežnost – skriti tečaji so natančno zasnovani in omogočajo gladko pregibavanje, čistilna tehnologija, ki jo vključujejo, pa bo poskrbela, da bo vaše prepogibanje delovalo brezhibno, ne glede na to, kolikokrat boste telefon zložili in razprli. Obiščite stran operaterja A1 in preverite cene naprav Samsung Galaxy Z Flip po posameznih paketih.

Mobilni telefon vrhunske zmogljivosti s pregibnim zaslonom

Zaslon telefona Samsung Galaxy Z flip pa ne odlikuje le brezkončna zložljivost temveč tudi kvaliteta – poglobljen dinamičen AMOLED zaslon zagotavlja izjemno kakovost barv ter omejuje sevanje modre svetlobe. 170 milimetrski zaslon s svojimi minimalnimi robovi in brez zarez uporabniku omogoča skoraj kinematografsko doživetje, nova tehnologija pregibanja kot tudi kvalitetna sprednja kamera pa bosta poskrbeli za preprostejše prostoročne video klice kot tudi lažje snemanje vse bolj priljubljenih selfijev. Tečaj lahko uporabite tudi kot nadomestilo za fotografsko stojalo in s funkcijo nočnega zamika ustvarjate inovativne posnetke sredi noči ali pa z zloženim telefonom posnamete fotografije iz nizkega kota ne da bi vam bilo treba leči na tla.

samsung zflip

Samsung Galaxy Z flip: estetika in funkcionalnost

Telefon se ponaša tudi z ergonomsko oblikovanim in estetskim ohišjem spreminjajočih se barv, ki jih lahko izberete povsem sami. Poleg estetskega izgleda pa ga odlikujejo tudi zmogljiv osem-jedrni procesor, sodoben operacijski sistem z možnostjo uporabe v slovenskem jeziku, veliko notranjega kot tudi delavnega pomnilnika, ki ga je mogoče nadgraditi z uporabo spominske kartice ter izjemno zmogljiva baterija, ki vam omogoča več kot 2000 minut brezskrbnih pogovorov, trdijo pri A1. Uporabnikom telefona sta na voljo glasovno upravljanje ter prostoročno telefoniranje kot tudi vrsta drugih uporabnih funkcij.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja