odprava celulita1
Lepota in zdravje

Sezona kopalk in gole kože se hitro bliža

Ptičje petje, daljši dnevi in prve cvetlice naznanjajo, da je tukaj pomlad. Z njo prihajajo toplejši in bolj prijetni dnevi. Več se zadržujemo zunaj in nastavljamo soncu, bolj smo družabni in misel kar hitro uide k načrtovanju poletnega oddiha.

Ste pripravljeni na skok v poletna oblačila in kopalke? Vas skrbi, da odprava celulita ni več mogoča? Ali ste eni tistih, ki novoletne zaobljube hitro pozabi? Če je odgovor da, vseeno še ni prepozno. V podjetju Rehamed vam pred izvedbo terapije opravijo še brezplačni pregled, tako da bo odprava celulita res efektivna.

odprava celulita

Kaj narediti ob pojavu pomarančne kože?

Pozimi se nam na problematičnih delih telesa radi nabirajo odvečni kilogrami ali pa se pojavi pomarančna koža. Gre za eno najbolj neprijetnih in seveda neželenih nadlog, ki doleti kar 80-90% žensk in zanjo še ne poznamo nobenega učinkovitega zdravila. Videz nagubane kože lahko omilimo s pomočjo različnih krem ali pa z rednim obiskom različnim terapij.

LPG endormologija

Odprava celulita z pomočjo različnih tehnik

Odprava celulita s pomočjo LPG Endermologije je neboleča tehnika, ki je podobna obisku globinske masaže. Aparat s pomočjo sesanja in masiranja spodbudi venski, arterijski in limfni obtok, ki iz telesa odpravijo strupene snovi, vezivnim tkivom pa omogoči, da se spet raztegnejo kar se kaže kot manj nagubana koža, tvori se tudi več kolagena in elastina. LPG endermologija pomaga k bolj skladni in lepše oblikovani postavi.

Druga terapija, ki je uspešna, pa je odprava celulita s pomočjo kavitacije. Deluje na podoben princip kot liposukcija, poročajo v podjetju Rehamed. Deluje tako, da s pomočjo energije, ki sega v globino tkiva, selektivno razbije maščobne celice v podkožju tako, da koža, žile, živci in mišice ostanejo nedotaknjeni. Maščoba se izlije v medcelično tekočino, kjer se razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Terapija ne neinvazivna in neboleča.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja